maanantai 30. tammikuuta 2012

Salaisuudet jakoon!

Ainakin kaikki meidät Siluetti Span kauneusillassa istuneet morsiot on hyvin säikäytetty aloittamaan hysteeriset perusteelliset kauneudenhoitorutiineiden päivittämiset viimeistään eilen, mieluummin viime vuonna. Periaatteessahan toivo on jo menetetty, sillä rasvaimu, face/off-tyyppinen naamanvaihto Jennifer Lopezin kanssa ja vartalonvenytys mallialamitan yli on tässä kohtaa kesän 2012 morsioille mahdotonta, lähinnä aikataulullisesti.

Mutta, mutta, jotain tarttis teherä, sanoisi serkkuni ja Morsio tekee työtä käskettyä. Listaanpa siis Top Katsotaan Kuinka Monta Näitä Tulee -kauneudenhoitojuttuni seuraavan kuuden kuukauden ajalle. (Älkää te totuuden tietävät sitten nipottako siitä, että osa näistä rutiineista on  olemassa ensisijaisesti kauniina ajatuksena paperilla. Tai siis ei mitenkään ensisijassa vaan ainoastaan. Mutta nyt, pessimistit, pipo suuhun!)

1) Se kosteutus!
Megaihme Ceralan Plus
Atoopikkona näin talvipakkasella haluaisin lähinnä uida kortisonissa vähintään kerran viikossa. Koska en ole yleensä mikään järjetön nipottaja, tyytyisin myös rasvakylpyyn. Tuhannesta syystä se nyt ei vaan onnistu, joten alistun vain lotraamaan Ceralania iholleni päivät pitkät. Joo, se jää valkoiseksi kelmuksi iholle noin 20 sekunniksi, mutta voi pojat, se TOIMII!

No okei, ei sekään toimi. Oikeesti. Mikä hitto siinä on, että se on ihan sama rasvaanko jalat illalla, sama kalansuomusahara sieltä peiton alta pilkistää aamullakin. Rasvausmotivaatio on NIIN katossa. Saisko jostain palkattua jonku personal moisturiserin, joka potkisi minua rasvaamaan? :D Muuten olen kuulkaas kesän 2013 morsioille semmosena ruttusenkuivakkana kauhupelottelukuvana ensi kevään kauneusilloissa! Tosin, kaikki julkisuushan on positiivista... :P

2) Esi-pre-alkuvalmisteluina häille (haha! just! :D Syy laittaa nämäkin kustannuksen hääbudjettiin ja puoliksi Sulhon maksettavaksi? :P ) kävin viime huhtikuussa laseroimassa silmäni. Olen aina ollut huono silmälaseilija... Kun siis, aurinkolasien takaahan voi salaa tuijotella ties mitä ja ketä, eikä kukaan huomaan. Noh, jotenkin ihan normilaseillakin oli minuun sama vaikutus. Ja ei se vielä ollut se pahin, mutta kuvittelin, että sen lisäksi, ettei kukaan näe mihin katson, ei kukaan myöskään näe minua. Eikä kuule. Ja loppu lienee historiaa... (Vinkkiviitosena voisin lohkaista, että ei kannata olettaa olevansa näkymätön. Ei ainakaan julkisilla paikoilla, eikä missään kärkäs arvostelija -fiiliksissä. Just sayin'.) Piilaritkaan eivät oikein sopineet 24/7 -käyttöön, joten mars laaaaaaserin alle! Ja olihan se jännää! Mutta, silmiä pitää kostutella edelleenkin. Ja kuulkaas beibet, jos on muutenkin hankalaa löytää eyelineriä, joka PYSYY, niin kokeilkaas bongata sellainen, joka kestää myös kosteutusgeelihyökkäykset! Jep, ei ole montaa ei. Mutta minullapa on laatikoissani kuulkaas kymmenittäin sellaisia, jotka eivät todellakaan,kaikista waterproof-lupauksistaan huolimatta kestäneet. Olisi pitänyt varmaankin etsiä eye gel -proof -merkintää. Duhh.
Matte Collection AMC Eyeliner Gel
 Mutta sitten eksyin Inglotin liikkeeseen. Ja tuossa se nyt on! Aivan mahtava geeli, jota siis siveltimellä silmiin sotketaan. (Ja satunnaisesti myös muuallekin. Oho.) Aivan järjetöntä kamaa: kestää tuulet, tuiskut, geelit, parkumiset, uimiset ja ties mitkä syvänmerenkuviosukellukset! Eli teille muillekin potentiaalisille parkujille neuvoksi: --> Inglotiin käy!

3) Se treeni! Kauneusillan jälkeen näpyttelin hysteeristä viestiä Sulhon veljelle, joka on liikuntaneuvoja. "Oi tuleva veljeni (kuin jenkkiä!), MITÄ MÄ TEEN???" Treenaamisen suhteen innon kanssa ei ole ongelmia. Mutta kun minäpäs olenkin toimistoajat toimistotöissä ja illat istun koulussa niin revi siitä sitten treeniaikaa! Jatkokysymykseni kuului siis jotakuinkin näin: Mulla ei ole aikaa treenata koskaan, paitsi ehkä lauantaisin, ni mites saisin itteni kondikseen puolessa vuodessa? Sain vastauksen! Joka oli jopa kannustava! (Tuleva sukuni [Hui, voiks noin sanoa?] on aivan mahtavaa porukkaa! :D ) Joten nyt siis treenailen sen ainakin sen viisi kertaa viikossa. Tosin kaksi niistä on lässynlässynsauvakävelyä yön pimeydessä koulun jälkeen... Mutta treeniä sekin! Mitä mummot edellä, sitä minä...well, no, toivottavasti enneminkin ohitellen kuin perässä... :D

Se on kuulkaa Mun Haba siinä! Nih! :D


4) We're Getting Married! -blogin ChoColle: Fear not, woman! Mä hoidan sen tän maailman rahkansyöntikiintiön!!!

Hohoo, kokonainen rahkaÄMPÄRI!!! :D
Olen ollut ties millä teemadieetillä koko ikäni, ja surkeatuloksisten kaalikeittokokeilujen ja ihmepilleripettymysten myötä olen tullut siihen tulokseen, että rahka on mun paras kaveri! (Heti niiden ihmisbestisten jälkeen, that is. :D ) Voisin ja popsinkin sitä purkkikaupalla. Soveltuu mitä mainioimmin ihan joka aterialle. Joten rahkan voimalla aion myös järkätä nämä häät! Juu, onhan se vähän outoa. Mielikuvituksetonta. Tylsää? Noup, rahkoissa on kuulkaa beibet EROJA! Ja koska olen niin kovin avarakatseinen, aion laskea samaan kategoriaan myös jugurtit. Rahkaan kyllästyneille jakoon Kaaso P:n vinkki: Fagen Total -jugurtit! Whoa! :D

Nämä eivät olleet sitten minkäänsorttisessa paremmuus- tai muussakaan järjestyksessä. Eivätkä välttämättä niitä tärkeimpiäkään. Mutta kuitenkin. :)

Ja nyt, arvon kanssamorsiot ja muutkin gurut, laittakaahan omat taika-aineenne jakoon! :D Erityisesti hakusessa olisi jokin maaginen kynsienpimppausaine, superkosteuttavat hoitoaineet, hyperherkän ihon kuorinnat, ja jos joku tietää, miten muuttua Jenniferiksi, niin kuuntelen!

p.s.
No on se rahkansyönti oikeesti vähän kyllä tylsää... Mutta voittaa kaalikeiton!!! :P

13 kommenttia:

  1. Mä en osaa auttaa mitenkään, olen ihan tauno kaikessa, mitä tulee kauneudenhoitoon. Olen itsekin atoopikko (ja kas kummaa, suunnilleen samasta aiheesta tulossa postausta myös tänäänkin! Ei pitäisi ikinä ajastaa mitään, kun aina ehtii joku ennen, murrr :D), joten kaikki rasvat on varmaan testattu mitä iholle vain pystyy iskemään litratokulla.

    Tosin perusrahkaa en syö, vaikka olis mikä. Yök.

    Ja mitä tulee treeneihin, ajattelin väkivaltalajien harrastajana vaihtaa kevään/kesän ajaksi liikunnat joogaan. En tiedä tylsistynkö sinne, mutta jos ryhdin saisi paremmaksi niin kaikki on vain plussaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Great minds! :) Gosh, mä en kykenis siihen joogaan! Ennemmin kävelen kirja pään päällä! Se on vaan niin tylsäääää!!!! Siis mulle. :D

      Poista
  2. :D Voi nainen.

    Oletkos huomannut, että keho tulisi timmimmäksi rahkan vetämisellä? Itse kyllä olen JA SIKSIPÄ EN NYT SIITÄ KOKONAAN LUOPUNUTKAAN.

    Viikon aikana kolme senttiä menetetty vyötärönympärys saa sivakoimaan suuhun vaikka mitä shaissea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! Kun rahkaa popsiessa melkeen NÄKEE kun se hauis tulee esille ja allista sulaa AINAKIN milli pois! :D

      Jesh, rahka toimii! Ja testaa sitä Fagen Totalia, jopa se nollaprossanen on HYVÄÄ! Ja siinäkin oli jotain protskuakin! :)

      Poista
  3. Itse olen atoopikko ja paras kuivan ihon hoitoon on Erisanin käsirasva C. Eikä jätä sitä kauheeta kelmua pinnalle, imeytyy tosi nopeesti. :)
    Että tämmönen vinkki.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, testaan! :D Vitsi, semmonen rasvakylpy ois kyllä poikaa! Tota Ceralaniakin saa aina ostaa tollasen ämpärin ja se mihkään riitä! Ja roudaapa tollanen kätsä pikku saavi sitten matkalle mukaan, nih!

      Poista
  4. Vinkkinä huiskaisen täältä, että itseltä lähti viimeisen 1,5 viikon aikana ennen häitä 2-3 kiloa. Ei kannata turhaa stressailla painonpudotusta jos ei sitten ole ihan kauhean paljon kiloja joista tahtoo eroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko mitään keinoja huijata mun kroppaa kuvittelemaan tyyliin joka toinen viikko, että häihin on enää alle kaksi viikkoa? :D

      Poista
  5. Rahkahan on tosi namnamnamia! <3 Varsinkin ananaksen kanssa. NOM

    VastaaPoista
  6. Ja minkälaiset takuut annat että toi Inglot:in rajausväri pysyy?o_O Itselläni ei meinaan pysy mikään mun luomissa, vähiten eyeliner.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TAKUUT! Ööh... perun hääni, jos ei pysy! :D Oikeesti, ennemmin ongelmaks tulee saada se pois kun pysymään! :P ja se jää semmoseks supersiistiksi, ei mikään smudged-nukuin-näissä-meikeissä-ja-vieraassa-sängyssä -look, vaan siis semmonen whoa!

      Mä takaan, beibe, mä TAKAAN! :D Mä siis lotraan semmosta geeliä silmiini vähintää kaks kertaa päivässä, ja mitä sanoo rajaus? Kohauttaa olkiaan ja naureskelee partaansa! :D

      Poista
    2. hmm.. Hyvä on. Kipasen tollasta tököttiä ostamaan asap. Tuun sitten sulle avautumaan, että toimiko se vai ei :D

      Poista