tiistai 17. tammikuuta 2012

Ideat vaan rönsyilee!



Phuuh! Ihan uhkaa(?) iskeä positiivisuusähky! :D Pientä, no okei, ihan karseeta stressiä oli jo ilmassa, mutta häämessut ja Kaasojen ja Bestmanin kanssa pidetty palaveri-ilta paransivat fiiliksiä ihan tuhannesti!

Laitoin Ninkaan sähköpostia tuon tukkakoristerakkauden myötä ja liitin mukaan myös kuvan hääpuvustani. Lopputulos? Minulla on ainakin kolme erilaista upeaa koristetta, joista valita! :D Suosittelen siis lämpimästi ottamaan yhteyttä Ninaan, jos hiuskoristeasiat ovat vielä ratkaisematta! Sillä aikaa minä ryhdyn kasvattamaan niitä lisäpäitä noita upeita koristeita varten!

Ninkan ihastuttava sulkakoriste!
Lisäksi kanssamorsioiden innoittamana Brandosta uudelleen läpi kahlatessani löysin Menburin hopeiset kaunottaret, jotka saapuivatkin juuri.

  
Menbur: Goetz
Vaikka kengät ovatkin aivan huisin korkeat, niin ne eivät tuntuneet mitenkään mahdottomalta. Mutta se kokojuttu... Varvasosa oli hyvä. Ei oikeastaan voisi olla pienempi. Kantapäässä oli kuitenkin puolisen senttiä tyhjää tilaa. Nämä ovat vielä fiksattavissa, mutta kun kenkä tuntui ikään kuin levähtäneen siitä... umm... vyötärön kohdalta? Jalkani kapein kohta oli paljon kapeampi, kuin kengät siitä kohtaa. Eli se IÄNIKUINEN päärynäjalkaongelma. Varpunen, protestimarssiin? 

Kengät ovat sisältä nahkaa, eli ne muokkautuneisivat vähän. Mutta tuskinpa kaventuvat? Pitänee siis tilata se kokoa pienempi, ja jos siinä homma toimii niin ne ovat ehkä tässä. Jos ei, niin 2-vaihtoehto on... ja nyt, muistakaa, että olen tyttö ja minun kuuluu muuttaa mieltäni! 

Love Me Do Brides
  Yup. Rainbow Clubia. Allora. Näissä hankaluutena ihan vaan muutamia pikkuseikkoja... En ole vielä saanut sovitettua mahdollisesti oikeaa kokoa. Kenkiä ei voi valkaista puhtaanvalkoiseksi, joten pitäisi keksiä väri. Enkä näe näiden kanssa niin loistavaa yhteistä, häiden jälkeistä tulevaisuutta, kun taas Menburien kanssa voisin hyvinkin ratsastaa auringonlaskuun. Esimerkiksi. Oh well...

Sitten. Sulhon kanssa pohdimme pöytien koristelua. Suunnitelma A:han on, että menemme kuokkimaan Kittyn häihin, jotka vietetään samassa paikassa kun meidänkin, ja pihistämme illan tullen kaikki koristeet. Should this fail... niin tarvinnemme myös sen plan B:n. Koetimme kovasti selitellä toisillemme, mistä pidämme, mutta ei se ymmärtäminen nyt taaskaan harvinaista kyllä, oikein luonnistunut. Onneksi on Google. Ja sen avulla bongasimmekin tällaisen idean:


Perfect Wedding Zone

Tähän tykästyimme kumpikin. Tosin, onko missään pienehköjä kellukynttilöitä, jotka palaisivat pitkään?

Ja päivän piristyksen tarjosi Ikea! FENOMEN kelluva kynttilä. Tuotekuvauksen lisätietoja-osio: "Ominaisuudet: Kelluu vedessä."! Aika mahtava ominaisuus kelluvalle kynttilälle! :D

Anteeks. Olen ehkä hieman väsynyt. Tai liian innoissani?! :D



6 kommenttia:

  1. Protestimarssi! Kannatan!

    Mä käytin muuten Projektina häiden tutoriaalissa noita uskomattomia kelluvia(!) kelluvia kynttilöitä ja inkaliljoja. Käyhän kurkkaamassa: http://www.projektinahaat.fi/etusivu/?BlogAction=ShowPost&BlogId=9580&PostId=10088

    Nyt hipsin tuonne Brandoksen puolelle ja suunnittelen sopivia iskulauseita protestia varten. Vaadimme päärynäkenkiä!

    VastaaPoista
  2. OI!!! Kiitos! Mä tommosia olis tajunnu ajatella! Oisin vaan saanu Bridezillakohtauksen kun ne kukat kelluis steariinissa... :D Kiitos! Me treenataan!

    Ja se protesti? Mä oon NIIN MUKANA!

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo sulka! Ja upeet menburit <3

    VastaaPoista
  4. No eiks, Tanja! :) Tuo Nink@.fi:n Nina on aivan mahtava, noita loistavia vaihtoehtoja vaan sataa! :D Suosittelen TODELLA lämpimästi! Tosin sulla nyt on varmasti jo koristeet kasassa! :D Mutta juhliin ja muuten vaan jokatytön iloksi Ninalla on aivan upeita juttuja! :)

    VastaaPoista
  5. Just kirjoitin näistä samoista kengistä - siis Menburin goetzeista! Voi vitsi. Mitä sä päädyit niitten kans tekemään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa ne oottaa, että pääsevät mun kans toimistolle sisäänajoon! :) Oli niin pööfekt mun puvun kans (JESH! SE ON TULLU!!! :D ), ettei oo enää vaihtoehtoja! :D

      Poista