sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Upeaa Uutta Vuotta 2012 - Tänä vuonna Tahdomme!

Hurjaa! Tänä vuonna se tapahtuu! Sulhon juhlistaessa tekemällä töitä, Morsio antautui lemppariharrastukselleen: accessory surfing!


Amy's Bridal Accessories


Löysinkö VIHDOIN Sen Tukkakoristeen? Tämä Audrey-inspired ihanuus henkii juuri sitä Joutsenlampitunnelmaa, josta pidän! Saattaisi vedota myös picataan? :D

USA Bride

Myös tämä USA Briden höyhenpanta sopisi Joutsenlampiteemaan. Taidan heijastella lapsuuden balleriinahaaveita häihini! :D Freud, mitäs sanoisit?

Love Always


Jos päädyn birdcage-huntuun, tässä varteenotettava ehdokas!


Wedding Mountain

Ja lopuksi vielä ihanan söpö caketopperi. :D Ei, tätä en ajatellut laittaa päähäni. :P Mutta sekin toki on mahdollista, joten rakkaat kaasot, apua? :D (Kaasot P & L, tsekatkaa linkki ja tuo morsion jalka... remind you of anyone? :P Täydellinen, eiks? :D )

Ihanaa, upeaa, unelmia täyttävää vuotta 2012 kaikille!!! <3

edit: KHÄÄ!!! Unohdinko sen melkein tärkeimmän?!?! Löysin aivan mahtavalta vaikuttavan sivuston! Design Your Own Pedestal lupaa luoda unelmakengät jokaiselle morsiolle mittatilaustyönä!

Design Your Own Pedestal
Sivustolta löytyy kuvia jo toteutetuista kenkäunelmista, mm. hurjat baseball-kengät! Etsyltä löytyy valmiita malleja vähemmän mielikuvitusrikkaille morsioille, mutta yritys lupaa suunnitella jokaiselle oman maun ja häiden teeman mukaiset unelmakengät ja ottaa vastaan värinäytteitä jne. Harmillista kyllä, en vielä löytänyt mistään kokemuksia tai arvioita näistä, mutta tämä kiinnostaa... :) Niin ja se paras juttu (tähän mennessä): kenkien hinnat liikkuvat 100-300 dollarin välillä!

3 kommenttia:

  1. Ihana höyhenpanta <3

    Mullakin toi accessory surfing taitaa olla top-kolmosessa tällä hetkellä ;)

    VastaaPoista
  2. ihana panta <3 höyheniä ja helmia. huoh <3

    VastaaPoista
  3. Mäkin oon aika rakastunu tohon pantaan ja se jos mikä tois sitä Joutsenlampea mukaan! Nyt pitänee varmistaa, että toimittavat Suomeen! :D

    VastaaPoista