torstai 26. heinäkuuta 2012

Taas arvotaan!

Voi RAKKAAT!!! Kiitos ihanista kannustavista sanoistanne! Itkin ja nauroin, kun luin kommenttejanne! :D Olette aivan mahtavia! Kiitos teille, kommenteistanne ammensin sellaista sisua, että kyllä tämä tyttö vielä rouvaksi saadaan, saippuakuplaruseteilla tai ilman! :D

Kiitoksena ihanista sanoistanne pistän pikkuisen arvonnan käyntiin! :D Sain Ninkan ihanalta Ninalta tällaisen kaunottaren:


Ja tämä voi nyt siis olla Sinun! 

Koska häihin on enää muutama kaikkea muuta kuin huvittava päivä jäljellä, lienee aika pohtia blogin tulevaisuutta. Ja siihen valjastan tietysti teidät, rakkaat lukijani, avukseni!

Tämän ihanuuden voit siis voittaa ihan omaksesi kertomalla sinun visiosi blogin tulevaisuudesta! Onko Aurinkoprinsessalla elämää häiden jälkeen? Ja vaikka olisikin, kiinnostaako se? Tai onko sinulla mielessä jokin uusi kantava teema blogille?

Onnettarelta saadun sukkanauhan vaan TÄYTYY tuoda onnea hääpäiväänkin, eikös? :D


Sukkanauha arvotaan kommentoineiden (onkohan tuo nyt oikein? Näyttää tooooodella kummalta!) kesken, joten anonyymit, yhteystiedot peliin! :)

edit: Pidetään arvonta pystyssä vaikkapa tuonne 4.8. saakka. Koetan ehtiä sitten 5.8. julistamaan voittajan! :)

p.s. 
Kannattaa käydä vilkaisemassa Ninkan ihanaa verkkokauppaa! Vaikka olenkin häitä varten sortunut shoppailemaan ties kuinka monesta nettikaupasta ja vaikka ja mitä, niin missään ei kyllä ole valikoima ja palvelu niin täydellisen kohdillaan, kuin Ninkassa! Ja jos Ninalta ei morsiolle korua löydy, niin sitä ei sitten ole! Vinkkejä ja ideoita häihin ja morsiamen häälookkiin löytyy myös Ninkan blogista Häät. Juhlat. Meikit. Kampaukset.

Eikä toki tarvitse olla morsio shopatakseen Ninkan ihanuuksia! Itse voisin shopata puolet tarjonnasta heti! Aivan mielettömän upeita hiuskoruja ja -koristeita, pantoja, tiaroita, koruja, somisteita, asusteita ja vaikka MITÄ! Ninkaan siitä! Heti! :D

11 kommenttia:

 1. Vaikka harmillisin hetki sitten vasta blogisi löysin, on tää aivan mahtava. Lähes kaikki vanhat kirjotukset on ollu pakko kahlata läpi. Mun mielestä blogi sais ilman muuta jatkua häidenkin jälkeen.

  Ensin tietenkin ois kiva kun kuvien kanssa vähän paljastelisit miten The Day meni teillä, mutta sen jälkeen.. Niin, en tiedä mitä, vaikka ihan tavallista elämää ja pohdintoja :) Sulla on jo niin ihana tyyli kirjottaa, että sama kai se vaikka vertailisit wc-paperirullia taikka miettisit montako neulasta on yhdessä kuusipuussa. Koska aika varmasti sun kirjotukset vetää ihmisiä puoleensa ja saa monesti ruudun tällä puolen olevan paremmalle tuulelle ;)

  VastaaPoista
 2. minäkin vasta vähän aika sitten löysin blogisi. Olisi mahtavaa nähdä juurikin häitten jälkeisiä tunnelmia, ja elämää sen jälkeen! :)

  VastaaPoista
 3. En halua osallistua arvontaan kun sukkanauha löytyy jo (se on mun jotain sinistä ja jotain lainattua). En osaa nyt sanoa mikä teema tulevalla blogillasi voisi olla, mutta ehdottomasti jatkat kirjoittamista/bloggausta! :)

  VastaaPoista
 4. Eilen päätimme meidän häidemme ajankohdan ja nyt tänään vasta löysin sinun blogisi. Tähän täytyy tutustua paremmin ajan kanssa. Toivottavasti jatkat blogin kirjoittelua myös häiden jälkeen, koska eräässä mielessä sittenhän se elämä vasta alkaa. No ei ehkä nykymaailmassa, mutta kuitenkin uusi aika ja uudet kujeet. :)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoprinsessalla on ehdottomasti kiinnostava elämä myös häiden jälkeen!! Ja pyh ja pah kaikille teemoille, tajunnanvirrasta ne parhaat jutut syntyy :)
  Eli jatkat ehdottomasti kirjottelua sun kaikista (myös niistä valonaroista) päänsisäisistä (onks toi sana?!) ajatuksista, I insist!:D

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti tekstiä lisää häidenkin jälkeen! Kuten K jo sanoi, niin täällä luetaan, vaikka teksti olisi kuusipuun neulasista (; Et voi jättää meitä! Tällainen no-life odottaa aina seuraavaa postausta sulta.

  VastaaPoista
 7. Yhdyn muihin kommentteihin: jatka ihmeessä kirjoittamista! Mausta tekstisi arjen kommelluksilla, elämän ihmeellisyyksien pohdinnalla, vapaa-ajan nautinnoilla ja millä ikinä keksitkin! Näin ihanaa blogia ei voi kuopata bittiavaruuden hautausmaalle! :D

  Niinainen (niin.a@hotmail.com)

  VastaaPoista
 8. Äänestetään: Jatkoon! Ehdottomasti jatkat kirjoittamista, tyylisi on niin mukavan letkeä ja rento. Jos ei muuten, niin alat suunnittelemaan vaikka perheenlisäystä, niin saadaan vauvablogi - tai vaikka koirablogi? ;)
  Ei häämeikin tarvitsekkaan olla "olenjuuritullutsaunastatäydellisinenikiharoinenimuttailmanmeikkiä"-look, päinvastoin! Kyllä morsmaikun sädehtivien silmien kuuluukiin näkyä vaikka säkkipimeässä kilometrin päähän - itse ainakin suunnittelin TOSI näyttäviä ripsiä ja muutenkin pinup-tyylistä meikkiä. Eihän häämeikki kuitenkaan arkimeikin varjoon saa jäädä - varsinkaan, jos on tarkoitus juhlia myös illalla. :)

  VastaaPoista
 9. Siis todellakin jatkat postailua!! Ei oo muuta vaihtoehtoa! ;D

  VastaaPoista
 10. Ei ole mitään syytä lopettaa bloggaamista, sitten kun häät ovat ohi! Varmasti keksit aiheita lukijoiden iloksi jatkossakin. :)

  Jos arpaonni osuu kohdalle, sähköpostini on meri.renkonen@gmail.com

  VastaaPoista