tiistai 3. heinäkuuta 2012

Aurinkoprinsessa Goes West-ish... miten ne ilmansuunnat nyt menikään?

Seuraan Belle & Sebastianin ja Asian Briden jalanjälkiä ja suuntaan viikonlopuksi LONTOOSEEN!!! :D

Jeah! :D


Edellinen Lontoonreissu tehtiin jouluna, kun anoppi vei minut, Sulhon ja Sulhon pikkuveljen juhlimaan joulua Lontooseen! Meillä jäi kuitenkin anopin kanssa shoppailu pahasti kesken: jouluaattona itkimme nenät näyteikkunoissa kiinni, kun kaikissa liikkeissä tägättiin joka rätti -70% -lapulla ja ME EMME EHTINEET ENÄÄ SHOPPAILEMAAN NIITÄ!!!

Jos siis Belle & Sebastian ja Asian Bride eivät ole korjanneet koko kaupungin tarjontaa pois, niin minä, tuleva anoppini ja oma äitini lupaamme korjata asian!

Matka ajoitettiin taktisesti oletettuun alennusmyyntien alkuun, reippaasti ennen häitä ja niitä joitain eukonkantokisoja, jotka kuulemma ovat tulossa Lontooseen (mikä lie maakuntamittelö?!). 

Koska olen todellinen matkanjärjästäjämonica, innostuin kasaamaan matkaohjelmaamme jo hyvissä ajoin keväällä. Kun yhdistetään elämyshakuinen nautiskelija ja nuuka tarjoushaukka, niin tuloksena on ihminen, joka haluaa kaiken, muttei oikein viitsisi maksaa mistään. :D Pelastukseni ovat tietenkin kaikenmaailman diilit ja voucherisivustot ja muut internetin ihmemaan alelaaksot!

Tilasin siis keväällä kaikki Lontoon CityDeal-kirjeet ja surffailin kuin mikäkin Matthew McCounaghey! (Miksi surffaamisesta tuli heti mieleen Matthew laineilla? Hmm...)

Ah! Now I get it! :P
Jesh. Missäs olinkaan. Niin, matkaohjelma! Juuh, eli. Tuhans...useiden surffailutuntien tuloksena ohjelmamme on nyt sitten tällainen:

Perjantaina 6.7.
11:00        Saavumme hotellillemme, Doubletree by Hilton London Victoria
13:00 –     Vapaata shoppailua ja vaeltelua pitkin Oxford Streetiä.
14:30        

15:00        Päivällinen Little Sicily –ravintolassa*
17:00        Mamma Mia! Prince of Wales Theatre*
19:30        Mammat niia! Show on ohitse, mutta – kuten Rautatientorin taksitolpalla vuonna 2002 vappuaamuna klo 4 jälkeen todettiin – kello on vasta nuori! Suuntaamme siis johonkin Lontoon ihastuttavista pubeista, tai – mikäli kunto kestää – jatkamme vielä shoppailua! Tai ehkäpä sekä että!
24:00        Vuorokausi vaihtuu. Mutta missä, sen näkee sitten.

Lauantai 7.7.2012

08:00        Aamiainen hotellilla.
09:00        Hyppäämme metroon ja seikkailemme hetken muutamalla eri linjalla, kunnes päädymme Shepherd's Bushiin. Noin viiden minuutin kävelymatkan päässä asemalta meitä odottaa Westfieldin ostoskeskus. Keskuksessa on yli 275 liikettä: Lontoon tavaratalojätit kuten Debenhams ja House of Fraser sekä lukuisat High Street –ketjuliikkeet löytyvät kaikki Westfieldin valtavan katon alta.
13:00      Lounastamme Westfieldissä Jamie’s Italian –ravintolassa. Omistaja Jamie Oliver lienee Mammoillekin tuttu lukuisista TV-ohjelmistaan ja ruokakirjoistaan
15:00    Oman Elämänsä Supermalli-mammat! Aloitamme noin 2 tunnin valokuvaussession* Gap Photographyn Studiolla Sessio alkaa kampauksella ja meikkauksella ja meidät stailataan upeiksi! Omat vaatteet ja asusteet mukaan!
17:30        Kuvaukset hoidettu, mitäs sitten? No VISKIÄ! Ilta jatkuu skottilaisravintolassa! Tosin ensin shoppaillaan vähän lisää, eikös? :D

Sunnuntai 8.7.2012

9:00          Aamiainen hotellilla
10:00        Vapaata shoppailua, nähtävyyksiä, jne.
14:00        Teehetki cocktaileilla! Traditional Afternoon Tea with a Twist*Nautimme perinteistä iltapäiväteetä cocktaileilla höystettynä!
15:30        Jatkamme matkaa iltapäiväteeltä shoppailemaan tai nähtävyyksiä kiertelemään.
20:00        Illallinen* 86-86 Ravintolassa. Nautimme toivottavasti herkullisen ja kohtalaisen nopeasti ja kohteliaasti tarjoillun kolmen ruokalajin illallisen viinipullon säestämänä. Ravintola tarjoaa illallisen hyvityksenä aiheuttamastaan jouluillalliskatastrofista. Tämän olisi siis parasta olla mieluisa kokemus, tai joudumme taas reissaamaan hyvitysillalliselle….

Maanantai 9.7.2012

Kotiinpaluu! :(

(Editoin ohjelmastamme näkyville sen lyhennetyn version... :D )

Teatteri + illallinen, valokuvaus ja iltapäivätee ovat kaikki jonkinsortin diilejä ja koko paketti maksoi meille noin 100€/nenä. Ei siis ihan turhaa surffailua! :D


Matkalta olisi tarkoitus poimia mukaan ainakin alusvaatteet. Ja koska suhteeni Menbureihini on yhä vaikea, voisin ihan vahingossa löytää uudet toiset hääkengät... :D

15 kommenttia:

 1. Kivat surffiaallot, siis pakarat ;) Hihi, teille tulee varmasti hieno reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks! ;) Kyllä se assosiaatio aika hyvin aukes! :D Ja ihan varmasti tulee, mammat on loistoseuraa ja ohjelma mainio! Pahimmillaan aika vaan loppuu kesken.. :S

   Poista
 2. Eipä oo koskaan tullut mieleen googletella Groupon diilejä kaupungeista, joihin on menossa lomailemaan. Loistoidea! Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehottomasti! Mä tosin meilailin ja googlailin ja varmistelin ensin, että myös päästään käyttämään ko. diilit, eikä ole rajoituksia päivien suhteen tms. Mutta toimi ja onnistu! :)

   Poista
 3. Mä tuun putkikassiin (eikun siihen elefantin kokoiseen matkalaukkuun) mukaan! Mulla on Lontoon kanssa vielä vähän selvittämättömiä asiaoita.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa varsin mukiinmenevältä (mikäs ihmeen vertaus tämä muuten on?!) lomalta! Enjoy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mukiinmenevä indeed! :D Just äipyn kanssa pohdittiin, että tykkääkö ne hullut oikeesti puurosta ja oottaaks joku oikeesti kuuta nousevaa? Ja millasela intohimolla? :S

   Poista
 5. Saao tulla mukaan matkalaukussa? Vien vähän tilaa ja mulla on stressinpoikanen vaikka oon ollut vasta (alle) viikon töissä...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juujuu, menomatkalla ainakin mahtuu laukkuun hyvinkin ja paluumatka hoitunee soittamalla Kuluttajavirastoon ja ilmoittautumalla AirFinland-orvoksi! :D

   Poista
 6. Meinaat että musta ei tulisi menoatkallakaan ylipainoa laukkuun ;) Mä voin kyllä maksaa ne :D

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa ihanalta reissulta. Mä haluun lähtee sun kans matkalle! Yleensä ku mä oon se joka tekee ohjelmat nii sit sä voisit tehä sen ja mä voisin vaan mennä ohjeiden mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihan koska vaan! Mä voin myös suunnitella sun matkan, vaikken saiskaan lähteä mukaan! :D

   Poista