tiistai 31. heinäkuuta 2012

Naama-apua?

Minullehan ei tehdä sen enempää koemeikkiä kuin koekampaustakaan. Rakas hiusguruni Rami Luusua Helsinki Hardressersiltä lupasi, että päätäni käsittelevät sen sortin ammattilaiset, että kokeiluille ei ole tarvetta. Ja myönnettäköön, että suosin itsekin kuolemattoman "Amatöörit treenaa" -fraasin hokemista. :D

Luotan Ramiin täysin, Rami on hoidellut tukkaani jo vuodesta 2008 ja tässä vuosien varrella myös perheeni ja tusina ystäviä ja tuttavia ovat löytäneet Ramin taikakädet! Viimeisimpänä houkuttelin Ramille ensin anopin, sitten Asian Briden ja myöhemmin Kittyn (tsekatkaa upeiden rouvien häälookit linkkien blogeista!)! Ramin levinneen suosion myötä valtaamme Helsingin (hierovat!!!) tuolit 11.8. jopa kahdeksan naisen voimin!

Hiusasiat on juteltu läpi (okei, huijasin hieman. Minulle tehtiin "koekampaus". Sen tekoon meni kaksi minuuttia ja siihen käytettiin niitä megapitkiä kampaajaklipsejä. Oli upea! :D ), mutta se naamajuttu...

Sanoin kaasoilleni, etten todellakaan halua mitään kuultavanfreesiä koivujenseassajuoksevan Suomineidon lookkia (no offence!!! Upea lookki sekin, ei vaan sovi tällaiselle sekasikiölle!). Näillä geeneillä ja tällä parrasvaloja rakastavalla persoonalla naama saa ja pitää näkyä, kiitoos!

Minut meikkaa Timo Karvonen. Mitenkään en ole Timon ammattitaidosta huolissani! Mutta entäs sitten ne omat mieltymykset? Ja synkkaako meillä? Uskallanko sanoa Timolle, että vaikka teetkin upeita saunanraikkaita lumenelookkeja, niin kiitos, mutta ei kiitos?

Kaivelin muutamia inspiraatiokuvia, mitäs olette näistä mieltä?

Timo Karvinen www.bailamo.com
Timo Karvinen www.bailamo.com
Natalie on vaan aina upea...

...tai sitten upeampi!

Penelopellakin ihana, ruskeita silmiä korostava meikki!

Jos meikki vedetään överiksi, se tehdään sitten tasan näin, ei mitään tuksuilua!

Taas Natalieta... Mutta siis, katsokaa noita ripsiä!
Juu, näissä on kantava teema ja se on silmät. Mutta muuten olen aika... pihalla. Ideoita? Ajatuksia? Suosikkeja? Ja erityisesti teille, jotka olette saaneet kunnian (tirsk! :P ) nähdä kasvoni, apua?!

9 kommenttia:

 1. Meikit nro. 4&6 sopis mielestäni sulle parhaiten vaikka noi kaikki on kyl tosi upeita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi 4. on munki suosikki! :) Ja 6. kans mut eikai se oo jo liian huisi? :D

   Poista
  2. Mun silmille olis, mut ei sun murunen :D <3

   Poista
 2. Kutonen, beibe, kutonen! Tosin mullehan tulee vieläkin överimpi silmämeikki (ei nyt Tuksu-linjaa kuitenkaan), joten sä tarttet ehdottomasti mua enemmän buustia sun mahtaviin, isoihin nappisilmiin! Pappikin pyörtyy siellä alttarilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaisinkohanmä? Okei, harkitsen vakavasti kutosta, kun te molemmat sitä kannatatte! :D Ja jos sitte pahimmillaan oonki iha Penelope, ni voi APUA! :P

   Poista
 3. Kutonen saa munkin (aka. kuultavanfreesi-koivujenseassajuokseva-suomineito -to be) ääneni, sopisi sulle kuin nappi silmään! ;)

  VastaaPoista
 4. Minkä hintainen tuo hääkampaus + meikki on Ramilla? Kävin ihmettelemässä nettisivuja, mutta ei sieltä löytynykään mitään tietoa. :) Luottokampaajaa kun ei ole ja ensi kesänä pitäisi hieno kampaus saada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru, sori tämä karsea vastausviive, Rouva on ollut hieman kiireinen... :D Mutta siis, kampaukset maksoivat meille 60 - 80e ja meikki muistaakseni 80e. Ja olivat kyllä kumpikin niin worth it!!!! Kuvia luvassa piakkoin.... ;)

   Poista