maanantai 6. helmikuuta 2012

Alennuksia, löytöjä, shoppailuinnostuksia!

Modern Bride -blogin Kitty ehtikin jo hypettää CityDealin GLO-hotellitarjousta ja tarjous on tosiaan aivan erinomainen kaikille, joilla on vielä hääyösija hakusessa! Ja voisihan tuollaisen paketin napata vaikka hääparin rentoutumishetkelle ennen tai jälkeen häidenkin (jep, Kultaseni, tää on nyt se semmonen vihjailuvinkki! Saa tarttua! :D )

GLO -hotellihuone!

Meillä oli muuten tuollainen lasiseinäkylppärihuone Dubain-matkallamme ja on se kuulkaa pähee! Siellä sitä voi maata kuplissa skumppalasi seuranaan ja taivastella Brooken miesvalintoja jälleen kerran! Se on naiset sitä high lifea se! :D (En itsekään ole varma oliko tässä nyt häivähdys ironiaa vai ei...)

Sitten! Vietin jännittävää lauantai-iltaa läppärin seurana läksyjä tehden. Ja koska suomalaiseen yrittäjyyteen liittyy erittäin kiinteästi suomalaisnaisten kauneusostot verkkokaupassa (opettaja on hyvä ja nyökyttelee mukana), niin tein Todellisen Löydön!

Jos sitä kosintaa ei ole vielä tippunut vinkeistä huolimatta, tilaahan tätä kylppärin hyllyt täyteen! :D

Feelunique.com sai Visa-sedän juoksemaan pöydän alle piiloon, mutta vielä minä sen nappaan! :D Olen usein tilaillut varmoiksi todettua kosmetiikkaa Strawberrynet.comista. Tuotteet ovat sielläkin huippuedullisia, varsinkin ne pakkaamattomat erikoiserät, ja kaikki on aitoa! Ikäväksi tuon mansikkapaikan tekee se, että kamat lentävät Hongkongista ja tehokkaat tullimiehet palkitsevat aleshoppailijan kaikenmaailman kansantaloudellisesti hyödyllisillä ja tarpeellisilla lisämaksuilla (olinhan nyt poliittisesti korrekti?).

Mutta Feeluniquen postit tulevat Ellun valtakunnasta! Ja UK-lähetysten kanssa ei tarvitse pohtia mahdollisen jättipottilisälaskun osumista omalle kohdalle!


Arjen kauneussankarit hakusessa?

Ja tarjolla siis huippukosmetiikkaa, hiustenhoitotuotteita, tuoksuja, lahjaideoita ja vaikka mitä! Ja hinnat, niistä tykkäsin ehkä eniten! Oma uusi suosikkini, Lieracin High Peel irtoaa lähes kympin Suomen hintoja halvemmalla.

Taika-aine, joka saa laikukkaimmankin ihon näyttämään, noh, vähemmän laikukkaalta!

Ja tuoksuissakin hinnat ovat suurin piirtein lentokenttätasoa, eli huomattavasti niiden äSSällä alkavien huipputavaratalojen ja samaisten firmojen kauneuspuoteja edullisempia.

Nettikauppa pursuilee nyt oivia Valentine's Day -teemaisia tarjouksia ja erikoistuotteita, joten kipinkapin ostoksille siitä!

Kun ne upeat ChooLouboutinManolot sitten kuitenkin nipistävät varpaita, niin ehkäpä tässä olis oiva vaihtoehto loppuillan lambadoille?


Koetin houkutella Visa-setää näkyville lupailemalla, että pysyn vahvasti säästösivustoilla, enkä eksy luksusaiteille shoppailemaan. Ja lupaukselleni tukea antoi toinen upea löytö: Moneymagpie!

Nämä Hintaharakat lupaavat säästövinkkejä niin nettishoppailuun, lomailuun kuin elämyksiinkin ja vaikka mihin muuhun! Toki on valitettavaa, että mitään Suomi-spesiaalia ei sivustolta löydy, mutta koska nykymaailma on niin mahdottoman pieni, pääsee globalisoitunut himoshoppaaja hyötymään sivuston tarjonnasta ihan missä vaan!


Niin ja sivustolla siis vinkkejä ja linkkejä myös matkailutarjouksiin ja mega-aleihin, eli jos häämatkaa ei ole vielä buukattu, käväisepä Harakoilla kylässä! :D

6 kommenttia:

  1. Johan tuli suosituksia! :D Tuo Lanvinin tuoksu on oikeasti ihana :) http://blackblingwhite.blogspot.com/2011/10/scent-youll-always-remember.html

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa sain mieheltä tuon Marry Me tuoksun toissa jouluna lahjaksi. Oli kuulemma myyjät sanoneet, ettei moni mies moista tuoksua ole uskaltanut lahjaksi ostaa väärän käsityksen pelossa :P

    Minusta tuoksu toimii parhaiten nimenomaan juhlatuoksuna, sillä se on suht voimakkaan tuoksuinen. Ihana se kyllä on <3

    VastaaPoista
  3. Hmm... pitänee käydä nuuhkimassa! :D Vaikka harvoin enää hairahdan pois Bossiltani... Mutta testaan! :D

    VastaaPoista
  4. Hei, halusin kysyä että oletko varma ettei tulleja tule Feel Uniquesta? Ainakin Ostolakossa-blogin Virve on useasti maininut että koska ko. firma sijaitsee Jerseyn saarella eli Eu:n tullialueen ulkopuolella tullit voi napsahtaa yli 45euron ostoksesta. Vai tiedätkö että ko. pulju olisi muuttanut Englannin puolelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin mielestä FeelUnique toimii edelleen EU:n ulkopuolisilla Jerseyn saarilla, johon tullittomuus ei päde. Raja on 43 €, mutta koska siellä postikulut kuuluvat tilauksen hintaan, voi tuotteet tilata vaikka kaikki erillisinä tilauksina(=paketteina).

      -hansi

      Poista
    2. Hitsi, kiitos Anonyymille selvityksestä! Kun teen testitilauksen, niin kerron sitten! Ja jos saan jotain selviteltyä niin lisäinfoa pukkaa! :D

      Poista