torstai 23. helmikuuta 2012

Aurinkoprinsessan kesärengas - Vihkisormus!

Ihana Sulhoni kosi minua kaappaamalla minut kesken työpäivän Pariisiin. Kosinta tuli ihan puskista ja Sulholla oli sormus valmiina. Ja se oli juuri sellainen, jonka olisin itsekin valinnut! <3 (No okei, koko oli 17.5 ja nyt sormessa killuu 15+, mutta noin niinkun muuten. :D Sulholle oli myyty "semmonen keskiarvokokonen sormus"! :D )

Tässä kännykuvassa vielä se liian suuri versio.. :D

Ilmeisesti olin sitten jotain joskus vihjaillut, sillä halusinkin nimenomaan tuollaisen tyrkkydimangin (kruunuistutukseksi kuuluvat fiksummat kutsuvan...) ja kaikki puheet sen tielläolosta ja joka paikkaan tarttumisesta ovat kyllä aivan höpönlöpöä. Ja tämä tieto siis naiselta, jolla on pitkä ja takkuinen tukka, joka on sitten aivan joka puolella aina. Eikä ole jäänyt käsi kiinni päähän! :D

Muttamutta. Tuollaiselle sormukselle on kyllä melkoisen mahdotonta löytää ystävää viereen!

Harkinnassa oli ohut viiden- tai seitsemän blingin rivisormus. Ja juu, sopihan se siihen, mutta yhdistelmän ainutlaatuisuus hipoi samaa luokkaa kuin nakkien tarjoilu sinapin kera.

Jotain ihmeellisempää oli siis löydettävä! Ja Häämessuthan lupasivat vaikka mitä!

Mutta kun eihän me jaksettu niitä kierrellä! :D

Osuimme kuitenkin E. Lindroosin tiskille hetkeksi. Ja ihana myyjänainen vilkaisi pikaisesti kihlaani ja toi tarjolle tämän:

Sandbergin Tähdenlento T-16
Siinä se sitten oli. Yhdistelmä oli täydellinen! (Okei, kuvassa on oikeasti T-17, joka on T-16:tta suurempi ja siten vähän liian massiivinen kihlani viereen. Mutta kun Sandberg on jättänyt T-16:en esittelyt pois sivustoltaan! Kele!)

Olisimme ostaneet sormuksen siitä ja heti, mutta kun Luihu oli hukassa. Tiskin pääjehulta olisimme tiedustelleet vähän kaikenmoista, mutta kyseinen herra pakeni meitä liukkaasti. En tiedä miksi. :S

Messujen jälkeen suuntasimme sitten Stockmannille sormusshoppailemaan.

Blingbling

 Jostain kumman syystä tuo yhdistelmä toimii mielestäni noin päin paremmin. Syynä on arvatenkin kuumerkkini ja avaruuspölyn määrä noin seitsemän minuuttia ennen sormuksen löytämistä. Tai jokin muu yhtä merkättivä seikka.

Enkä tietenkään pidä sitä sormessa vielä. Ainakaan kovin usein. :D


17 kommenttia:

 1. Oi oi se on kaunis! Ihana combo! Uskon nyt siis, ettei se "kruunuistutus" ;) ole yhtään sen epäkäytännöllisempi kuin muutkaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis yhdistelmä :) Ihanasti bling! Ja sillä järjestyksellähän ei ole tuon taivaallisen merkitystä. Sitä paitsi esim jenkeissä on hyvin tavallista käyttää sormuksia tuossa järjestyksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jenkkirouva kaaso P:ltä tän idean pihistinkin! :D

   Ja kiitos!

   Poista
 3. kauniita <3

  ja siis en mäkää pidä mun vihkii hirveen usein sormessa.. *kröhöm*.. Ja varmaan käytän kans omaa kahta sitten tolleen "väärinpäin", näyttää paremmalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei hirveen usein. :D Ja väärinpäin olkoon tästä eteenpäin oikeinpäin. Päinpäinpäin. Nih. :D

   Poista
 4. hihi, mulle tulee ehkä sama vihkisormus hihi :))

  VastaaPoista
 5. Hahaa, ihana kommentti toi "Ainakaan kovin usein." Mä itse käyn useammankin kerran viikossa meidän kaapilla ja sovitan sormusta sormeeni, vaikka sen saan käyttöön vasta heinäkuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KAAPPI! Munki pitää! Nyt se on jossain olkkarin hyllyllä niin, että jään aina kii sovittelusta! Mitä en siis tee. Tietenkään. :D

   Poista
 6. Uih! Nätti! :)
  P.S. Sulle on tunnustus blogissani! :)

  VastaaPoista
 7. Niin upee niin upee! Mäkin kerkesin antamaan sulle saman tunnustuksen kuin Varpunen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, jeee!!! :D Nyt siis hihii kun ehdin vilkuilla mistä on kyse! Hurjaa! :D

   Ja kiitossss!!! :D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitosss!!! :D Ja siis sehän melkeenpä vaatii kaverikseen erään rannekorun... eiks? :D

   Poista