keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kauneudenhoitovinkkejä ammattilaisilta - ilmaiseksi!

Hipsheijaa! Olo oli kuin Lumikilla konsanaan, kun pikkulintuset laulelivat tälle morsiolle mahtavankuuloisesta tapahtumasta lauantaina 18.2.2012. (Jaa että mistä näitä kielikuvia ja assosiaatioita tulee? Lähtisin äipältä kyselemään... Olin pienenä kova satukirjafani! Ja kello on jo paljon. Ja lintsailen parhaillaan läksyjenteosta. :D )


MaryKay-konsultit järjestävät lauantaina 18.2.2012 täysin maksuttomia ihonhoitotilaisuuksia osoitteessa Lönnrotinpuistikko 5. Hyvin lähellä Vanhaa kirkkoa siis (ovisummerissa lukee Dream Company, eli etsikää unelmia!). (Ja pahoittelut tästä pk-seutukeskeisyydestä... Mutta kun en vaan tiedä, mitä Turussa tapahtuu. Tai muuallakaan... :D Mutta jos kuulen huhuja muualta, lupaan kertoa!)Sessioita järkätään klo 14-15:30, 15:30-17 ja 17-18:30 ja jokaiseen settiin mahtuu noin 5 henkeä.

Hetki alkaa sillä, että konsultit kertovat käyttämistään tuotteista ja sitten osallistujat saavat nauttia käsihoidosta ja kokeilla kasvoille kevyttä kuorintaa, hoitavaa seerumia ja ihon ikääntymisen merkkejä hidastavaa kosteutusta.

Laajemman henkilökohtaisen kokeilun saa varata konsulteilta erikseen.


 MaryKayn tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta olen kuullut niiden olevan eläinkokeettomia ja osa tuotoista käytetään naisten syöpäsairauksien tutkimuksiin ja naisten turvakoteihin. Ja lisäksi MaryKay lupaa tuotteilleen 100% tyytyväisyystakuun. Kuulostaa lupaavalta! :)

Paikan päällä on myös iso pino meikkejä, ja jos tuotteet vakuuttavat ja meikkipinot houkuttavat, niin voit sopia samalla erillisen meikkiopastuksen. Ota siis kalenteri kainaloon!

Jos et ole vielä buukannut lauantaitasi täyteen, niin tässäpä oivaa puuhaa! Ota mukaan ystäväsi, äitisi, naapurisi tai vaikka sulhosi, morsiostatusta ei tässä sessiossa kysellä! :) Ilmottautumiset numeroon 040-865 4073 tai s-postitse milla.saloheimo(at)gmail.com


Aurinkoprinsessan ihoa ei nyt näissä sessioissa parannella, sillä meillä on Sulhon kanssa Suuri Kutsujentilauspäivä lauantaina! :D Siitä lisää myöhemmin... Mutta kertokaahan sitten kokemuksianne! :)

Ja loppuun pompataan kauas kukkaruukusta taas...

Tämä biisi hääblogissa on suurin piirtein samaa kategoriaa kuin laskiaispulla täytettynä kermavaahdolla ja maksamakkaralla. Mutta kun se vaan saa tämän tytön tanssahtelemaan jo ennen aamukuutta (jep, arkiaamuisin!)! Ei näin loistavaa biisiä voi olla jakamatta! :D4 kommenttia:

 1. Minä kävin n.vuosi sitten Mary Kayn ihonhoitoillassa ja tilasin samalla meikkivoiteen itselleni. Se ei kuitenkaan pidempiaikaiseksi ystävyydeksi jäänyt, sillä en pidempiaikaisessa käytössä siitä tykännyt.
  Kyseisen merkin käsienhoitotuoteet vaikuttivat myös ihanilta! :)

  Itse uutena hääbloggaajana liityin lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 2. Oij, tervetuloa! :) Mä olenkin käynyt jo kurkkimassa sun blogia, pitää aktivoitua kommentoinneissa! :D

  Kiva kuulla kokemuksia! Ihonhoitotuotteet siis vois toimia, mutta meikeistä odotukset ei ole ihan katossa? :) Toivottavasti joku innostuu tuolla lauantain tapahtumassa käymään ja raportoimaan! :D

  VastaaPoista
 3. Whohouh. Uusi ilme täälläkin. Me likes :). Hyvin pinkki, täytyy myöntää :D

  VastaaPoista
 4. Hei vaan minunkin puolestani. Henkilökohtaisia sessioita järjestetään jatkuvasti, joten äkkiä kalenteri käteen ja buukkaamaan oma hemmotteluhetkesi!

  VastaaPoista