keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Morsiolle kenkää!

Tosiaan, olen jo teinityttönä vannonut, että jos minua joskus kositaan,
hankin hääkenkäni viikon sisällä kihlauspäivästä. Ja olen auttamattomasti myöhässä, kihlat kun solmittiin viime vuoden joulukuussa!

Shoeperwoman
Jostain kumman syystä haluan valkoiset kengät! Pukuni on valkoinen (ei siis ivory, diamond white tai mikään muukaan taittoversio valkoisesta, vaan täysin puhtaan valkoinen!) ja haluaisin kenkienkin olevan puhtaan valkoiset. Olen aivan surkea kävelemään koroissa, kengissä arvostan enemmän mukavuutta kuin upeutta, mutta haluan silti kunnolla korkoa! (Ja muuten se epälooginen Anne Hathaway -vihani johtunee siitä, että kyseinen beibe jossain haastattelussa laukoi jotan sen tyylistä, ettei osaa kävellä muissa kuin piikkikorkokengissä ja jalat viihtyvät niissä ja blaablaablaa! Kuinka selkeästi pelkkää valetta!)

Christian Louboutin Clearance Heels
Nämä ihanat kukkakoristeiset platformit olisivat upeat, vaan osaako tällainen korkkarirookie kävellä tuollaisilla piikeillä?

Väriä kenkiin saisi toki vaikkapa panostamalla Louboutineihin! :D Hintaa näille kaunokaisille tulee tuolla sivulla vain alle 150 dollarin verran... mutta jotenkin firmat, jotka eivät panosta omaan domainiin, vaan hoitelevat sähköpostinsa hotmailin kautta saavat tämän neidon epäilykset heräämään! (Taas yksi järjetön(?) pelko? Ainakin tosi hyvin perusteltu. :P )

Pitäisi siis löytää kauniit, sirot, naiselliset, erilaiset, upeat valkoiset korkkarit, jotka tuntuvat jalassa lenkkareilta. Ja mielellään puoli-ilmaiset sellaiset. Helppoa? :D

p.s.

Eikös ollut taas karseata katseltavaa, kun upeat linnan juhlien glamourasut pilattiin lysähtäneellä ryhdillä ja / tai raskaana olevan kanan kävelytyylillä? Ja kukkapurkkisiirtymällä, miten ihmeessä on mahdollista, että kaikkien näiden vuosien jälkeen Julia Roberts yhä löntystelee kuin mikäkin maalaisukko? :D9 kommenttia:

 1. You´re right - liian hyvää ollakseen totta, eli eivät ole aitoja. Aitoja punapohjia voi Suomeen tilata netin kautta oikeastaan vain Net-a-Porterin kautta, sillä cl.comin nettiputiikkikaan ei kaiketi toimita tänne. Helsingissä Louboutinia saa Nina´silta.

  Lisäinfoa: http://www.stopfakelouboutin.com/en
  & http://www.christianlouboutin.com/#/our_boutiques

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä! :D Kävin tuolla sun blogissa pikasesti pyörähtämässä ja meillä on kyllä todella samanlainen maku! :D Aion siis häpeilemättä pihistellä ideoita noista sun kuvista, kiitos kun jaat niitä! :)

  Aiotko ite hankkia aidot Louboutinit? Olishan se aikamoista... :D

  VastaaPoista
 3. Jaettaviksihan kaikki ideat on tarkoitettu, joten siitä vaan pihistelemään :)

  Näitä Louboutineja (http://www.net-a-porter.com/product/166335) olen harkinnut, ja Nina´silla näitä pääsisi (mustana ilmeisesti?) myös testailemaan.. Toisaalta muutamia muitakin on ollut mielessä, eräät Valentinot miellyttävät erityisesti, mutta ne pitäisi ilmeisesti tilata "sikana säkissä", kun ovat exclusive-malli Net-a-Porterille :)

  VastaaPoista
 4. IHANAT <3 Äkkiä Ninan luokse testaamaan! :D Eksyin itsekin tonne nyt ja nämä http://www.net-a-porter.com/product/166330 pistivät silmään. Vähän liian mustat ja simppelit häihin, mutta jos muuten vaan... :D

  VastaaPoista
 5. Oho, eiväthän nuo olekaan mustat! Mutta tummat kuitenkin... :D (kuinka mieskommentti! :P )

  VastaaPoista
 6. ^ Wow, on kyllä makeet nuokin :) Ja vähän paksumpi korko helpottaa kävelyä kummasti!

  VastaaPoista
 7. PAH! typerä Anne Hathaway ! valheita, minä sanon, valheita!

  VastaaPoista
 8. HEAR HEAR, picata!!! :D (repesin! :D Ihana kommentti! :D )

  VastaaPoista