torstai 1. joulukuuta 2011

Does my hair look big in this?

Chic Wedding Planning
 Luin alkuvuodesta morsiosta, joka hankki 18 mekkoa häihinsä. Tosin lopulta hän päätyi käyttämään niistä ainoastaan yhdeksää. Myöhemmin hän kertoi suunnittelevansa valojen uusimista vuoden kuluttua, ja tuohon tilaisuuteen hän kaavaili tarvitsevansa 10 pukua.

Tuohon beibeen verrattuna oma mekkoratkaisuni on siis todella maltillinen! Yhdellä mennään. Muttamutta... Entäs ne pääasiat?

Olin melko pitkään sitä mieltä, että huntua en tarvitse. Kaikki ne neitseellisyysviittaukset ja muut tuntuivat jotenkin ontuvilta. Mutta, mutta... Tässä taannoin näin morsion, joka oli kaikin puolin kaunis kuin noh, morsio, mutta hunnuton. Ja totesin, että kyllä se huntu vaan on aikamoinen juttu. Ja vaikka Erin kuinka muuta väittään, niin tuskinpa huntuun pukeutuisin muuten vaan.

Joten. Haluan hunnun. Minkälaisen ja minkä pituisen, nuo yksityiskohdat mietitään sitten Maggien kanssa. Mutta haluan myös fascinatorin! Tai tukkakukan. Tai Ashtonin, kuten kaverini noita suuria väkerryksiä kutsuu (Muisteli Ascotin laukkakisat vähän väärin ja nyt puhumme Ashtoneista, joskus Kutchereista. :D ).

Find fascinator
Suomessa Ashtonit ovat usein kovin pieniä. Haluan jotain SUURTA ja ihmeellistä. Mutta onneksi nettitilailu on lähes liiankin helppoa! Tässä vähän inspiraatiokuvia. Haluaisin Ashtonini pienellä verkolla, mutta pelkään, että verkko häiritsee otsatukan tapaan... Jaksaako sitä koko iltaa katsella maailmaa seitin läpi? Toisaalta voihan sen asetella niinkin, ettei verkko peitä silmiä. Pitänee kysellä käyttökokemuksia Naikkareilta.











Jos joku sattuu bongaamaan hienon höyheneisen ja verkollisen Ashtonin, olisin kiitollinen tiedosta! Maggieni vie ajatukset Natalie Portmanin valkoiseen joutseneen...

Making momma so proud
edit: Niin. Sehän on birdcage!!! :D

2 kommenttia:

  1. Oh tsiisus noita pukuja! :D Siis osa ihan kauniita ja kaikkea, mutta nuo hää tisivat lopulta olla aikamoinen runway show o.O

    Ashtonille (:P) ja birdcagelle peukkua täältä!

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Alttari, catwalk, whatever! :D No toisaalta, hatunnosto sille, että otti kuitenki sen vajaan tusinan pukuja yksiin häihin, eikä suunnitellu vaihtavansa miestä vuoden välein, että saa lisää pukuja käyttöön! :D

    VastaaPoista