tiistai 13. joulukuuta 2011

MOB - eli älä lue huonoa hömppää


Wedding by Color
Olen äidin tyttö. No okei, isänkin. Mutta ehdottomasti äidin. Kin. En nyt ehkä menisi niin pitkälle, että kutsuisin äitiäni parhaaksi kaverikseni, mutta äiti on minulle ehdottomasti paljon enemmän kuin joku, joka piti minusta huolta kun en siihen vielä itse kyennyt. Hengailen edelleen mielelläni äipän seurassa, koska äipy on kiva. :D Ja olen todellinen Onnen Tyttö, sillä tuleva anoppini on vähintään yhtä hyvää seuraa, kun oma äiti! :D Ja kun vielä äitimme tuntuvat viihtyvän aivan mahdottoman hyvin vielä ihan kahdestaankin, niin voisivatko asiat paremmin olla?
The Cornish Pixie Company

Luin tuossa taannoin erästä hömppäromaania, joka tarttui vahingossa vasuriin viime kirjastoreissulla. Kirja oli kamalan naiivi ja tunneskaalaltaan kauniit ja rohkeat -matskua: kaikki oli aina hämmästyttävää, mahtavaa, suurenmoista, traagista, uskomatonta jne. Tuon superlatiiviähkyn seasta löytyi myös aivan uusi termi: MOB eli Mother of the Bride. Lieneekö tuleva anoppi tuolla logiikalla sitten MOG? Joka tapauksessa, vietimme lauantaina perinteistä äiti-tytär-shoppailupäivää ja eksyimme puolivahingossa MOB-mekko-ostoksille!

Light in the Box
Hienoja pukuja oli näin pikkujouluaikaan helppo löytää, mutta mitään mullistavaa ei alkuun tullut vastaan. Tyttären maku lienee äidiltä peritty: kummallakin pitää olla jotain erikoista, huomiota herättävää ja ihmeellistä, mutta ei välttämättä suurieleistä. Olin aiemmin ihastunut tähän Light in the Boxin kaunottareen, eikä mikään tuntunut aivan pärjäävän tälle.

Tänään kuulin huhuja Stilissiman iltapukualesta ja sieltä bongailinkin jo ison kasan upeita potentiaalisia pukuja niin MOBille kuin MOGillekin! Tässä maistiaisia, lisää Stilissiman sivuilla ja vielä enemmän liikkeessä! Kanssamorsioille vinkiksi, että täältä saattaisi löytyä Se Kaasomekko ja alessa on myös kenkiä ja morsiuspukuja, joten kipinkapin Stilissiman sivuille surffaamaan! :D

Kaikki alla olevat kuvat Stilissiman sivuilta.
Tässä pidän erityisesti helmasta ja tuosta vyötäröruusukkeesta, väri on hieman laimea.
Tässä taas kaunis väri ja hauska kietaisumalli. Mitenköhän helma jatkuu?
 

Tässä puvussa tuo hauska, edestä lyhyempi helma tuo keveyttä, samoin kuin tuo hulmuileva kangas. Upea väri!


Tämä viimeinen on ehdoton suosikkini, mutta vaatinee itsetuntoa korostaa lantiota tuolla tavoin! Tässä teille haaste, äidit! :D

Mikä on sinun suosikkisi? Äänestetäänkö äideille mekot? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti