maanantai 21. toukokuuta 2012

Menburit -30%!!!

Nyt naiset netti käteen ja tilailemaan! Brandos tarjoaa seuraavan 24 tunnin ajan kaikista Menbureista 30% alennuksen!

Ihanat Belenit sopinevat monen morsion häälookkiin!

Useiden (kerman)valkoisten (ja muiden off-white-versioiden! Ivorypukuiset, lucky you! Teillä on elo helppoa täällä pohjolassa!) (Ei, en tietenkään ole katkera oliivi-ihoni ja tiukanvalkoisen pukuni kanssa. Molempiinhan sopivat kaikki off-white-sävyt ihan yhtä sulavasti kuin suklaakastike kalapuikoille!)  kaunokaisten lisäksi nyt pääsee shoppaamaan meitä nopeampia halvemmalla myös iki-ihanat Goezit:

<3 Onnevaan niin upeet!

Kyseiset hopeaupeathan löytyvät jo omasta häänurkastani (jeah, päätin juuri, että kutsun sitä kasaa "häänurkaksi" :D ) ja Annie odottelee ilmeisesti yhä näitä beibejä saapuviksi? :)

Noista voisin kertoa vielä lisätarinaa... Valittelin taannoin, että kyseisssä popoissa Varpusen kanssa diagnosoimamme päärynäjalkaongelma hankaloittaa istuvuutta aikamoisesti.

Mutta koska en ole mikään eilisen teeren morsio (whaeva that means! :P), niin minäpäs marssin (yks, kaks, kol, yks, kaks, kol) urheilukauppaan ja shoppasin sieltä sen sortin geelipohjalliset, ettei ole toisia nähty!

Merkkiä en nyt muista, mutta olivat sellaiset superhypermegaübergeelipohjalliset, jotka sai/kuului leikata oman jalan kokoisiksi. Pientä muokkaustahan siinä saikin tehdä, eivät ilmeisesti olleet sporttipohjallistehtaalla nähneet tuotteensa korkkarinpelastuspotentiaalia. Mutta kun olin tarpeeksi saksinut ja viilannut ja enemmän kuin tarpeeksi ähissyt ja kiroillut (ehkä? Sori kulta, jos niin tein!), niin pohjalliset olivat Goezeissa ja päärynäjalkakin istui kuin unelma! No okei, toinen jalka oli unelma, toinen ehkä semmonen unelmamiinus? :)

Pohjallisten pieni holvikaarituki ja kokonaisvaltainen kohotusvaikutus oli ilmeisesti juurikin sitä, mitä jalkani kaipasivat! Enää pitäisi roudata ne beibet toimistolle sisäänajoon...

Ja jos hääkenkien osto ei juuri nyt ole ajankohtaista, niin Menburilta löytyy kohteita muillekin tekosyille:

Kultaisia kenkiä on niin hankala löytää, että nämä Spradlinit kannattaa ehdottomasti korjata talteen jo nyt. Ihan vaan varmuuden vuoksi!




Oman elämänsä Betty Boopit nappaavat nämä Cynarat talteen nyt. Heti!



Nämä Pisumit taas ovat niin supersuloiset, että onhan ne saatava! Tämmösillä kun sipsuttaa jätskikiskalle, niin ihan varmasti joku ihana gentlemanni tarjoaa mansikkatötterön! :D (Eiks niin, kulta? :P )


Hmm... Testasin nyt vielä noita hintoja ja piru, eihän se toimi! Jopa kirjautuneena nettikauppa antaa vain normihintoja! :S No mutta, kaikkien kenkäfriikkien esitaistelija lupaan selvittää tämän homman nyt ja heti! Pysykää siis kuulolla!


Edit: Hehe, oli sitten Aurinkoprinsessalla aikamoinen bad brain day, kun bloggasi vaan Manbureista! :D Tai sitten muuten vaan ajatukset miehessä? :S :D


6 kommenttia:

  1. Aaaa ihanat noi ekat kengät!! o.o

    VastaaPoista
  2. Hih mä meinasin kirjoittaa samasta aiheesta, kun luin aamulla tuon saman Brandosin mailin! :) Ja TIETENKIN noi Menburit tulee heti alennukseen, kun on omansa tilannut.. Tää on niiiin tätä taas!! Mutta joo, ne mun beibet venailee mua postissa, iiks! (ja eipä muuten toiminut mullakaan toi ale - tosin thank god, etten menny jo toisiakin tilaamaan :D )

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla päivän kuumin bloggausaihe tämä Menbur-ale. Minäkin siitä blogiini kirjoittelin. Sähköpostissa tosiaan näkyy alehinnat, mutta ei niitä tuolta Brandoksesta saa mitenkään siihen hintaan kikkailtua. Onkohan niillä siellä joku bugi...? Mutta siis I-H-A-N-I-A!!!

    VastaaPoista
  4. Mmm...Nyt tekee jostain syystä mieli maistaa kalapuikkoja suklaakastikkeella, ihan vaan testimielessä! Mutta joo, kiitos vinkistä, täytynee munkin käydä urheiluliikkeen geelipohjallishyllyillä, ettei jalat ole hääpäivänä ihan rikki!

    VastaaPoista
  5. Mitä mitä? Joku ihmepohjallinen? Mulle kans! Tosin olen niin ihastunut vaaleanpunaisiin blingitennareihin, että taidan vaihtaa ne jalkaa heti kuvan vaan saan mahdollisuuden. :)

    VastaaPoista
  6. Nuo viimeisimmät on aika söötit :) Ja hei, sulle on haaste blogissani http://sjii.blogspot.com/

    VastaaPoista