torstai 10. toukokuuta 2012

ARVONTA! Jep, vihdoinkin!!!

Juu, juu, tiedän, lupasin tämän arvonnan joskus ikuisuus sitten. No oho! :D Mutta kuulkaas, teitä palkitaan saamattomuudestani! Nimittäin lupaan, että tätä arvontaa seuraa pikaisehkosti toinen arvonta! :D

Mutta siis. Asiaan. Koska blogini on nyt elänyt lievää hiljaiseloa ollen kääntäen verrannollinen tosielämääni, jossa kiirettä riittää, niin (ja tässä ei muuten ole sitten odotettavissa mitään logiikkaa, rakas lukijani!) pyytäisin teiltä ideoita blogiteksteihin! Pukupaljastuksia on turha vongata, niitä ei tule! :P Mutta mistä muista aiheista toivoisitte minun avaavan sanaisen arkkuni?

En tietenkään lupaa toteutella kaikkia toiveita. :P Pettyisitte vaan. Mutta lupaan yrittää! Eli ideoita kommentteihin, ja kas! Sinulla on yksi arpa! Anonyymit, yhteystieto perään! :)

Kakkosarvan saat tuttuun tapaan ihan vaan olemalla rekisteröitynyt lukija. Ja se kolmas bonariarpakin irtoaa perinteisellä tavalla: vinkkaa arvonnasta omassa blogissasi.

Ja mitäs te sitten voitte voittaa? :D No kuulkaas. 200€ lahjakortin hääpukuun. You hear me?!?

Angelica Brides
Palkintona siis 200€ lahjakortti turkulais-salolais-oululaiseen Angelica Brides -morsiuspukukauppaan! Angelica Bridesin valikoimaan kuuluvat mm. Oronoviaksen, David's Bridalin ja Moonlightin puvut. Ja itse Salon liikkeessä vierailleena voin lämpimästi suositella Angelica Bridesin mahtavaa asiakaspalvelua!

Voittolahjakortin voi käyttää vaikka tähän Oronoviaksen pukuun! 

Eli nyt vaan kommentoimaan, rekisteröitymään ja juoruilemaan! :D

edit:
Kai tähän jokin päättymispäiväkin pitää asettaa! Sovitaan siis, että arvonta suoritetaan juhlallisin menoin Lydian nimipäivänä eli 23.5.2012. Jesh! :)

edit 2:
LaaLeeLiin innoittamana: ei sen häihin tarvitse liittyä! :D Kirjoitan sujuvasti myös mm. leipomisesta, kirjoista, aamulla ennen töihin lähtöä tarvitsemieni purkkien määrästä tai vaikkapa...ööh... umm... lampaidenhoidon englanninkielisen sanaston pikaoppimistekniikoista! Kokemusta löytyy, oikeesti! :P 

48 kommenttia:

  1. Mahtava arvonta! Haluaisin enemmän lukea hääkimpuista ja juhlatilan koristelusta.

    VastaaPoista
  2. Wou! Kolmella arvalla olen mukana! Sulla on mahtavia pohdintoja hääsuunnitteluun liittyvistä jutuista eli niitä tykkään lukea. Toisaalta olisi kiva fiilistellä enemmän myös teidän häätyyliä, kuten somistusta, häävärejä, teemoja jne. :)

    VastaaPoista
  3. Noo sun ja sulhasen ensitapaamisesta, mistä kaikki tämä alkoi. Ai mut vissiin jotain häihin liittyvää pitäisi olla. No jos vaikka siitä miten rajasitte vieraslistan ja siitä miten sulhanen valmistautuu suureen päivään.

    VastaaPoista
  4. Hiuskorut ja hiustyylit + muut asusteet!

    VastaaPoista
  5. Täällä toivotaan sulhasen pukeutumisesta postausta, eli puvusta vieheestä ym. miesten jutuista :) Olisi myös kiva lukasta sulhasen itse tekemä postaus ihan mistä vaan :P

    VastaaPoista
  6. Edellisen kommentoijan innoittamana - miehen häägroomaus, hiukset, parta,.. :)

    VastaaPoista
  7. Toivoisin hääkampauksista lisää juttuja, sekä tietenkin puvuista ja asusteista :)
    adalmiinan@wippies.fi

    VastaaPoista
  8. Mitä sää nainen oot mennyt tekemään? Lahjakortti hääpukuun?? :D Ehkä mä olen messissä, vaikken sillä alennuksella enää mitään teekään... Mä toivon sulta vain lisää postauksia, ihan sama kirjoitatko itujen kasvattamisesta vai kulmakarvojen nyppimisestä. Pysyn langoilla.

    VastaaPoista
  9. Ja ota pois toi sanojen vahvistus. Ahdistaa pientä päätäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, emmoo tienny mistä se otetaan ennenku sanoit taikasanat! :D Sori!!!! Oon kuvitellu, ettei mulla ole moista! Se on kyllä paholaisen tekosia sekin, mutta nyt on poissa! :) (Kai?! :S )

      Poista
  10. sulhasen kantilta olisi upee kuulla häihin liittyvistä asioista! :D jonkun näköiset pohdinnat myös siitä, että miten silmälasit sopivat hääpäivään..vai olisiko pakko käyttää piilareita? :D ja tietenkin kaikki randomit postaukset on parhaita. :D

    VastaaPoista
  11. Maskuliinisella linjalla täälläkin: Mua kiinnostaisi suuresti sulhasen pukeutuminen ja erityisesti erilaiset viehe-ideat! :) Kaksi arpaa!

    VastaaPoista
  12. osallistun kahdella arvalla, ja mieluusti lukisin lisää ihan mitä vain, oon ihan koukussa hääblogeihin, vaikka omat häät ei oo varmaan ikinä (no okei, joskus ehkä). Teijän kautta siskokin saa superhyvät häät kun neiti Kaaso hakee ideoita hääblogeista.
    ihana arvonta!

    VastaaPoista
  13. 3 arvalla mukana.
    Olen Bellen kanssa samoilla linjoilla, ihan sama mistä kirjoitat kunhan postauksia tulee. Ihan on ikävä ollut sarkastisen kauniita (whaat ?) kirjoituksiasi. :D Lampaidenhoidon englanninkielinen sanaston pikaoppimistekniikniikat voivat olla vielä jonakin päivänä kultaakin kalliimmat osata. :D

    VastaaPoista
  14. Haluaisin lukaista häiden DIY ideoista. Ne on tämän tulevan morsmaikun mieleen. Lähdetään havittelemaan palkintoa 3 arpalipukkeella :)

    VastaaPoista
  15. Hei, haluaisin lukea hiuskoruista ja kampauksista lisää :))

    VastaaPoista
  16. Voisin mielelläni lukea esim. sulhasen pukeutumisesta. Millä eri tavoilla teemavärit voi sisällyttää sulhasen pukeutumiseen? Linkaan arvonnan myös omaan blogiini :)

    VastaaPoista
  17. Kolmella arvalla mukaan. Minä haluaisin lukea häiden soittolistojen laatimisesta :)

    VastaaPoista
  18. Juhlapaikan koristelusta olis kiva kuulla, ylläri! ;D En ole kuitenkaan nyt arvonnassa mukana, ettei vahingossakaan tee mieli alkaa vaihtaa hääpukua :D

    VastaaPoista
  19. Mahtis arvonta! Kolmella arvalla mukana. Olisi kiva kuulla ajatuksistasi elämästä avioparina näin ennen häitä tai häiden jälkeen! :)

    VastaaPoista
  20. OI OI! Pakkohan tähän on osallistua, voisin vaikka voitolla sitten ostaa lyhyen kakkospuvun :P

    Mulle on oikeastaan ihan sama mistä kirjoitat, kirjota vaikka kastemadoista, ei sillä väliä, kunhan kirjoitat! Oot niin ihanan suorasanainen ja sulla on aina ihan huippuja sanankäänteitä ja kielikuvia teksteissä, että niintä on ilo lukea! :D Niin ja kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  21. Teidän häävalmisteluista (ohjelmapohdinnat, koristelut) olisi kiinnostavaa kuulla lisää. Kiitos ihanasta ja persoonallisesta blogistasi, toivottavasti jatkat bloggailua häiden jälkeenkin :)!

    Ja kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  22. 3 kiitos! Huisia! Laitan vinkin blogiini huomenna. Hmmm..... postaus josta käy ilmi mihin te panostatte ja vastaavasti mikä saa mennä vähän omalla painollaan hääjärkkäilyissä olisi kiinnostava!

    VastaaPoista
  23. 3 arvalla mukana! Ööh, mulla on vähän sama juttu kun muilla, kirjoitatpa sitten mistä tahansa niin niitä on aina ilo lukea! :) Mutta siis haluaisin kuulla vähän teidän juhlapaikan koristeluista, hankinnoista(häihin liittyen) yms. :D

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukana!

    Mielelläni lukisin lisää sulhasten pukeutumisesta ja huomenlahjoista!

    VastaaPoista
  25. Itse pähkäilen tällä hetkellä häätilan koristeluiden, erityisesti pöytäkoristeiden kanssa. Niistä olisi siis kiva kuulla.
    -Elina K.

    VastaaPoista
  26. Haluaisin lukea ideoita huomenlahjoista sekä sukkanauhoista ;) itse olen yrittänyt löytyy ei niin perinteistä joka on valkoinen ja mukana hiukan sinistä, eieiei, tämä tyttö kaipaa jotain uutta.
    -A-

    VastaaPoista
  27. Mä taas haluisin lukea kaikkea mahdollista liittyen hää suunnitelmiisi :) esim häämatka....mitä olette suunnitelleet tarjoiltavaksi hääjuhlassa (lämmin ruoka?cupcakes?)millaiset hääkengät...vihkisormus...kuinka tapasitte sulhasen kanssa...hääkampaus...hääpaikan somistus...huomenlahja...ihan kaikesta olisi kiva lukea =) seurailen blogiasi säännöllisesti...kiva kurkkailla toisen elämää ja häiden suunnittelua ;) Prinsessahäät2013 <3 <3

    VastaaPoista
  28. Mä kyllä komppaan muutamaa muuta osallistujaa siinä, että pääasia kun kirjoitat! Sulla on niin loistava kirjoitustyyli!! :)

    Yks juttutoive vois kyllä olla se Annilla on lentokone -reissu, vai enkai mä oo missannut jo matkaraporttia? :D

    Niin ja kahdella arvalla messissä!

    VastaaPoista
  29. Kahdella arvalla mukana ja muakin kiinostaa kampaukset sekä hiuskorut!

    VastaaPoista
  30. Sinulla on kyllä tosi kiva blogi ja kirjoitustyylisi on, kuten jo on sanottu, todella mukavanlukuista :) Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan lisää hääpaikan koristeluista ja kampauksista :) Osallistun kahdella arvalla

    VastaaPoista
  31. Kampaukset kiinnostaa :) 2:lla arvalla mukana mahtavassa arvonnassa!

    VastaaPoista
  32. Musta on aina ihana kun hääintoiset morsmaikut perehtyy oikeen ajatuksen kanssa miehen pukeutumiseen ja ulkonäköasioihin hääpäivää ajatellen. Harvemmin moni vaan jaksaa, mutta silläkin on äärettömän suuri merkitys päivän kannalta, ei sitten saa morsmaikut myöhemmin valittaa ettei ukot pistäny parastaan:D Ja yleensäkin toi sulhon rooli koko häärumbassa. Kuvitteleppa itsesi miehesi tilalle häiden alla:)

    VastaaPoista
  33. Häiden soittolista kiinnostaisi täälläkin päässä! Näillä sanoin heitän yhden arpalipukkeen arvontakulhoon!

    -kurnauskis

    VastaaPoista
  34. Kampauksista ja hääpaikan koristeluista ois kiva lukea...kahdella arvalla mukaan :)

    VastaaPoista
  35. Kahdella arvalla mukana :) Haluaisin lukea häidenne soittolistasta ja hiuskoristeista, koruista ja hääpaikankoristeluista Ja tietenkin siitä mitä mieltä miehesi on kaikesta häähössötyksestä :D

    VastaaPoista
  36. Mukana yhdellä arvalla! Minäkin haluaisin kuulla sulhasen mietteitä eli päästäpä hänet tekemään oma valintainen postaus :)

    VastaaPoista
  37. Kolmella (kolomella,treee,3) arvalla mukana (mainitsen arvonnasta tänään myöhemmin blogissani).
    Mä haluaisin kuulla erilaisista vieraskirjoista tai että mitä Te ootte aatellu hankkia vieraskirjaks :) Ja minkälainen tulee olemaan Teidän eka tanssi ? <3

    VastaaPoista
  38. Kahdella arvalla mukana! Mä haluaisin kuulla kans tosta häiden soittolistasta! :)

    VastaaPoista
  39. Pitänee munkin osallistua kahdella arvalla :) Täällä kaipailtaisiin juttua huomenlahjoista ja häämatkasta.

    VastaaPoista
  40. Kaksi arpaa. Kun ei kerran tarvinut liittyä häihin, niin toivon "päiväni kuvin" (ja selityksin) postausta (: ..olenko liian utelias? :D

    VastaaPoista
  41. Mukana kahdella arvalla. Kaikki mitä päähäsi saat kirjoittaa tänne niin kiinnostaa..liittyi se sitten mihin tahansa, mutta odotuksistasi elämästänne häiden jälkeen avioparina, luuletko elämän muuttuvan ja miten? Ja sulhon pukeutuminen ja valmistautuminen hääpäivään..

    tiqqqu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  42. Moi, täällä uusi lukija, omat häät vuoden päässä. :) Ihana arvonta! Toivon tekstiä vaikkapa miesten erilaisista hääpuvuista, vaihtoehdoista ja vaikka vähän rohkeemmistakin ideoista miehen hääpukeutumiseen. T. elisaelisa (ät) pp.inet.fi

    VastaaPoista
  43. Mukana kolmella arvalla!

    Minusta olisi kiva päästä lukemaan asioista, joista aijotte säästää häissänne (jos sellaisia on). Me mietimme nyt edullisempia valokuvaajia ja bämdejä, jotta rahaa jäisi enemmän esim. häämatkaan, mutta onko jotain muuta, jossa te olette esimerkiksi säästäneet?

    http://bridezillatobe.blogspot.com

    VastaaPoista
  44. Onko kutsuista ollut puhetta viime aikoina muuten kun niistä vaaleanpunaiselle paperille tehdyistä? :D Entä muut painotuotteet/askartelupaskartelut, mitä teille tulee? Painotuotteet-tagin alta ei ainakaan tainnut löytyä muuta. Myös hääseurueen, kaasot & bm + perheet (lähinnä mutsien) pukeutuminen kiinnostaa. Pakotatko/ohjaatko hienovaraisesti/vihjailetko hävyttömästi tiettyyn väriin tai malliin?

    Kaasolahjat ja hiukset myös sellaisia aihealueita, joita vois pyöritellä vaikka ikuisuuden. Kunhan siis vain jotain, yhdyn muiden vaatimuksiin! :)

    Yksi arpa, kiitos & kumarrus!

    VastaaPoista
  45. Vielä ehtii, 3 arvalla mukana.

    Tykkäsin lukea tekstiä, jossa kirjoitit vanhemmistasi ja olisi hauska lukea ajatuksia siitä mitä sä kuvittelet teidän arjen olevan, kun olette itse olleet naimisissa 30v.

    VastaaPoista
  46. Noniin! Vasta äsken eksyin tänne ja ompa kivan näköinen blogi! Meillä tulossa häät kesällä 2013 ja kovasti mietityttää miten kohteliaasti taklaan tulevan anopin, äitini ja muut suvun naiset syrjään hääsuunnittelussa. Ei sillä ettei apu kelpaa, olen vaan tarkka tyylistäni ja suunnitteleminen on se asia mistä minä innostun. Ymmärrän kuitenkin myös sen etten pysty tekemään kaikkea itse, vaikka haluaisin :) Haluaisin siis kuulla onko sinulla ollut tämän tapaisia ongelmia? Miten teillä on tehty työnjako? Toivottavasti ehdin vielä mukaan arvontaan!

    T/Evi

    evi.mattsson@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Moi! Mäkin osallistun, jos vielä ehtii, ja vaikka ei ehtisikään, niin toivon silti:) Eli olisi kiva kuulla sellaisesta miten hääjärjestelyt ovat vaikuttaneet teidän suhteeseen vai ovatko mitenkään:)

    VastaaPoista