maanantai 23. huhtikuuta 2012

Joo, eihän toi onneksi oo LIIAN [xxx]!!!

Varoitus: Nyt seuraa aikamoista paasausta ja ehkä pientä bridezillailuakin... kevyempää ja rauhaisampaa materiaalia kaipaavia kehottaisin kääntymään vaikkapa tämän sivuston puoleen!



Ehkä hieman liian usein olen tässä hääsössötyksen lomassa törmännyt lauseisiin, joissa keskeisenä osana on fraasi "just hyvä, kun toi ei oo liian [insert haluamasi loistelias adjektiivi, esim. näyttävä, bling, erikoinen, suureellinen, suuri, huomiotaherättävä jne.]".



Kerran jos toisenkin olen nähnyt hääpukukauppiaiden silmien syttyvän, kun sanon etsiväni jotain erikoista, suurieleistä ja näyttävää. (Heidi, you feel me? :D ) Valitettavan usein valikoimat ovat kuitenkin painottuneet sinne yksinkertaiseen ja "ei mihinkään liian huomiotaherättävään".

Tätä on turha etsiä suomalaisista hääliikkeistä...

Löysin kuitenkin onnekseni sen oman erilaisen, näyttävän, huomiotaherättävän ja ehkäpä jonkun mielestä aivan karmaisevan puvun. :D Ensimmäinen kommentti eräältä ystävältäni oli "Todella huikea. Varmasti jää mieleen ja näyttää upealta kuvissa.". Vaikutus oli siis juuri se, mitä kaipasinkin!

Jep. Kattokaa MUA!!!! :D

Sama ihanuus pätee koruihin ja muihin asusteisiin. "Jotain ihan yksinkertaista ja kaunista!" Annin lentokoneessa jaettiin paluumatkalla timanttisormus eräälle onnekkaalle matkustajalle, joka oli kyllä sormuksensa ansainnut! Tämän tytön korvaan särähti yksi ensimmäisistä ihailevista kommenteista: "Ihana, kun se ei ole mitenkään liian bling!"

MITENNIIN LIIAN BLING?!?! Mikä se sellainen on?

Jos budjetti olisi rajaton (ja sormeni edes vähän vähemmän onnettoman pienet), keikkuisi vasemmassa nimettömässäni tällä hetkellä sellainen pääsiäismuna, ettei ole toista nähty! Ja seurakseen se saisi elokuussa blingirivin, joka olisi siis ihan liian bling!

Kulta, voisko vielä vaihtaa tommosiin? :D
Morsiamena saan (halutessani) olla hääpäivän kuningatar - kuninkaan rinnalla. Jokaisella morsiamella on oikeus herättää tasan niin paljon huomiota kun haluaa!



En toki mene spottivaloarmeijan kanssa nostelemaan jalustalle kanssamorsioita, jotka haluavat nimenomaan sitä yksinkertaisen kaunista ja ei-niin-blingiä.

Mutta en haluaisi myöskään aina joutua lähes kummastelevien katseiden kohteeksi, kun vaadin saada päälleni sen putiikin päheimmän puvun tai ne kirkkaiten kimaltelevat korut! Nih!

Enkä minäkään nyt ihan mauttomiin övereihin ole sortumassa! Suureellisimpiakin morsioita löytyy! :D

Mitäs sanotte, kaasot, oliskos tässä sitä aitoa Aurinkoprinsessaa? :D

Saanhan siis olla oma itseni, huomiota rakastava, huomiota herättävä, räiskyvä, vähän erilainen ja todellakin bling myös hääpäivänäni? :)

9 kommenttia:

  1. Aamen! Saat olla :D Oot LIIAN ihana! :D

    VastaaPoista
  2. Tietysti saat! :D Mä veikkaan, että tässä on takana se perinteinen "suomalainen vaatimattomuus" (pyyh, mikä termi). Jengi ei vaan uskalla. Koska silloin joku voi ajatella, että onkohan toi vähän sitä ja tätä.. Mutta jos ja kun itsetunto on kunnossa, niin annat vaan mennä ja TÄYSILLÄ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä älytöntä se just, että täällä vaalitaan edelleen vähintäänkin salaa sitä "vaatimattomuus kaunistaa" -aatetta. En vaan kokis olevani oma itseni esimerkiksi jossain vaatimattomassa ja yksinkertasessa puvussa. Mutta ymmärrän toki ihmisiä, jotka haluaa sellasen! En taho Tuksuksi Tuksun paikalle, mutta en rupee varjon takana piileskelemään ihan vaan sosiaalisen hyväksyttävyyden nimissä! Nih! :D

      Eli KIITOS! :D Täysillä! :D

      Poista
  3. I feel you. :)
    Muuten, se kimaltavalla pitsikorsetilla ja organzamytyillä ja tyllihelmalla minkä taisin sulle ihan ekana näyttää löysi itselleen tytön ja vei sen tytön sydämen. Se marssi samantien muokkaukseen ja aikoo mennä kesällä naimisiin sen tytön yllä. Mä rakastan näitä tarinoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OIH!!!! <3 Mahtavaa!!!! Upeeta, että sekin kaunotar löysi kodin, jossa sitä rakastetaan ja arvostetaan! :D

      Ihana (tosi)tarina! <3

      Poista
  4. Onneksi meitä on moneen junaan! Todellakin saat olla LIIAN bling, koska se on ihan sua! Sitä paitsi hääpäivänä saa ja pitää olla just eikä melkeen sitä, mitä eniten rakastaa ;) Usko tai älä, mun tulevan anopin mielestä voi olla jopa LIIAN plaah ja mä oon just sitä kaikessa yksinkertaisuudessani! Odotan innolla kommentteja mun Sutturasta, todennäköisesti se on liian tavallinen ja liian tylsä. Mut mitä sitte. Minä tiedän, että minun ja Sutturan välit ovat kunnossa <3

    -Tinta

    VastaaPoista
  5. Todellakin! Mä en kans aina ymmärrä tätä perisuomalaista tapaa, että ei saa herättää huomiota, vaan pitää sulautua massaan. Joskus vaan haluaa olla "liian pramea" ja mun mielestä omat häät on just sopiva tilaisuus loistaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! :) Sovitaan, että toi sana "liian" poistetaan käytöstä ainakin hääsuunnittelussa? Okei, voidaan sallia käyttö esim. lauseessa: "siinä on liian vähän blnigiä!" :D

      Poista