keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hey Look: DIY Hää-workshop

DIY Hää-workshop on morsiamille suunnattu päivä, jossa keskitytään häästailaukseen. Opi luomaan itse kauniit, persoonalliset häät edullisesti, mutta tyylikkäästi. Jaa ja vaihda ideoita muiden morsianten
kanssa, saa hääsuunniteluapua ammattilaisilta ja nauti häähumusta. Päivän päätteeksi et vain vie kotiin itsetekemääsi hääasustetta, somisteita ja kukka-asetelmaa, vaan lisäksi saat mahtavan goodie bagin!
 
 
 
 
Neuvomme kukkien oikeanlaisesta käsittelystä ja valinnoista sesongin sekä budjetin mukaan. Näytämme miten voit yhdistää luonnonmateriaaleja kukka-asetelmiin ja miten juhlatila somistetaan kukilla.
 
 
  
Lisäksi päivän aikana opetamme tekemään erilaisia hääsomisteita kuten esimerkiksi pöytäsomisteita, roikkuvia somisteita, taustoja (esim. Photoboothiin- tai karkkibuffettiin). Tarkempi workshopsisältö
suunnitellaan ilmoittautuneiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Workshop järjestetään Hey Lookin Studiolla 
Helsingissä 14.4. ja 21.4.2012, klo 10.00-16.30.

Osallistumismaksu: 150,00€

Hinta sisältää:
• opetuksen
• materiaalit ja työvälineet
• ideoita, neuvoja ja hääsuunnitteluapua
• lounas + kahvi
• goodie bag
• mukavaa seuraa ja mahtavaa tunnelmaa

Toivottavasti pääset mukaan! Lisäkysymyksiä voitte lähettää osoitteeseen heylook@heylook.fi. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan mukaan, laita sähköpostia ja toimitamme sinulle infopaketin ilmoittautumisohjeineen.
Nähdään Hää-workshopissa!
Michaela & Lotta / Hey Look
+ Vivi
 
 
Teksti: Hey Look

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti