maanantai 27. helmikuuta 2012

TUNNUSTAN!

 
Modern Bride -blogin Kitty, Villi Varpunen ja LeLe kaikki lahjoittivat minulle hienonhienon PALKINNON! :D Mutta vaativat vastalahjaksi tunnustuksia:
 
Tehtävänä on:
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 3 blogille/bloggaajalle (HA! Tiputin pois 12. :P )

Mitähän sitä sitten kehtaisi tunnustaa...?

1.) Olen ihan mahdottoman tulinen ihminen. Siis mahdottoman. Kun puhutaan niistä tummista ja tulisista, niin otapa se siihen assosioimasi tulisuus, nosta se noin potenssiin tuhat ja kerro vielä kolmellasadallakahdellakymmenelläseitsemällä. Kun lisäät lopputulokseen luvun 62 871,98, olet lähellä oikeaa. Humanistihörhönä en osaa tarkempaa matemaattista kaavaa tulisuuteni toteamiseen antaa.


 Mutta siis tuo tulisuus näkyy ihan tasan kaikessa. Kierrosmittarini pärähtää nollasta sataan sekuntien sadasosissa niin hyvässä kuin pahassakin. Innostun asioista valon nopeudella. Jos joku erehtyy läsnäollessani lausumaan sanat "pitäisköhän järkätä..." niin hetkissä olen jo tekstannut kutsuja, soitellut kyselyitä, ideoinut teemaa, päättänyt mitä kakkuja leivon tapahtumaan jne jne jne. Ja kun rakastun niin siinä jää roomeokin rannalle juulialleen jupisemaan. Valitettavasti sama pätee sitten myös vihastumiseenkin. Myrskyvaroituksia ei kukaan ehdi antaa ennenkuin tämä tornado on repinyt juurineen jo yhden sademetsän verran matskua. Mutta rauhoitunkin useimmiten samassa tahdissa. :) Minulle olisi täysin mahdotonta olla tuntematta mitään. Se ei vaan onnistu.

Ja juu, kanssani on varmasti välillä vaikeaa elää. Mutta myös jännittävää! :D

2.)  Kärsin ihan mahdottomasta suljetun paikan kammosta!


Toki myös ahtaat paikat pelottavat, mutta kuvaavampi on tuo suljetun paikan kammo. En pysty nukkumaan makuupussissa, kun se ahdistaa. Jos Sulho erehtyy rullaamaan yöllä edes jalkansa peittoni päälle ja se rajoittaa liikkumistani, minut valtaa pienoinen paniikkikohtaus. Oikeastaan kaikki liikkumista rajoittavat jutut ahdistavat. Olen toisinaan tosissani miettinyt, että mitä jos se järjetön avaruuden kaipuu iskee joskus lentokoneessa ja minun on vaan pakko päästä pihalle?! Mitäs sitten tehdään? Ja osaanko hillitä itseni? Kuuluuko järjen ääni läpi pakokauhun?



Niin ja juu. Joskus ihan siinä kotimakkarissakin ahdistaa, jos se ovi on kiinni. Needless to say, nukun AINA sillä puolella, joka on lähempänä ovea!

3.) Jakelen ihmisille, esineille ja jopa asioille lempinimiä sitä tahtia, etten aina pysy itsekään mukana! Koita siinä sitten löytää kaverin nimi puhelimesta, kun kyseisellä ystävällä on noin kahdeksan lempinimeä, joista yksikään ei ole lähelläkään sitä kasteessa annettua! Mutta kun niitä nimiä vaan tulee, en minä sille mitään voi! :D Rakkaat lapset ja niin edelleen! Ja rakkaista lapsista puheenollen, minusta tuli vajaa viikko sitten pikkuisen Marakatin täti! :D Nih!

Tämä ei ole veljeni tytär. :P
4.) Rakastan sanoja. Lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, sanaleikit ja kaikki muu sanoihin liittyvä vaan rokkaa! Olen se ihminen, joka kulkee suojatien yli nenä kiinni kirjassa. Ja joka pohtii sitä, että onpas jännää, että Bradillä oli Jennifer Aniston eli J.A. ja nykyään se heilastelee Angelina Jolien kanssa. Juu, varmasti on jotain maagista tuossakin! :D Minusta piti tulla isona kolumnisti jo kauan ennen kuin Carrie teki siitä joka tytön unelma-ammatin! Onneksi jo nyt kolmekymppisenä lähdin sitten opiskelemaan journalismia! :D




5.)  Olen yleisesti ottaen todella suurpiirteinen! Siis todella! Mutta ne asiat, joista nipotan, niin niistä nipotankin sitten ihan turhissakin tilanteissa! :D


Kielioppinipotus. Se ei ole minulle harrastus. Se on elämäntapa. Niin kovasti tekisi mieli boikotoida jokaista ruokakauppaa, joka myy paperipussi leipiä tai luumu tomaatteja ja muita huikeita tuotteita. Mutta jäisin kyllä ruoatta, jos sille linjalle lähtisin. Haluaisin myöäs jättää huomiotta kaiken kielioppivirheitä sisältävän postin. Onko pakko maksaa, jos joku laskuttaa vaikkapa kutsu korteista?


Valitettavasti tämä ei ihan kuvaa meidän suhteemme alkumetrejä. Mutta, Sulho on nykyään välillä lähes yhtä paha kuin minä! :D Vaikutusaikaa vasta hieman yli kolme vuotta! :D

Ja ne avonaiset kaapinovet. WC-paperirullat väärin päin. Ja ne ihmiset, jotka eivät osaa avata suutaan saadakseen tilaa tai jonkun väistymään tieltään! GRRRRR!!!!

6.) En osaa sanoa mitään lyhyesti ja ytimekkäästi. En vaan osaa. No okei, tämä onnistui. Melkein. Piti sitten kuitenkin lähteä jaarittelemaan ja arpomaan onnistumisprosenttia.

7.) Valloitan vielä maailman. Joskus. Jotenkin. Minusta tulee vielä Maailman Kuningastar! :D


Näitä ihania palkintoja on jo viljelty ympäriinsä... Mutta lisää seuraa:



(Oho, humanisti ei osannut laskea kolmeen. :D )





4 kommenttia:

  1. Jeee-e kiitti! :)

    Ja kuules komppaan ainakin kohtia 2, 4, 5 ja 7 – aikamoista, meillähän on enemmän yhteistä kun ois arvannutkaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Meillähän on tosiaan PALJON yhteistä! :D Toi kakkonen tuppaa vielä olemaan semmonen, ettei mua muka tajuta... mutta ihanaa että joku ymmärtää! <3

      Ja seiska, maailma varokoon, me tullaan viel! :D

      Poista
  2. http://sulhanen2012.blogspot.com/2012/02/herra-sulhanen-on-haastettu-haasteeseen.html :)

    VastaaPoista