perjantai 10. helmikuuta 2012

ARV...atkaapas mitä! No pöytäkoristeita!

Tämä teksti olisi pitänyt varmaankin antaa Sulhon kirjoitettavaksi. Minun roolini tässä touhussa oli maata sohvalla. Toki, tein sen aivan mahdottoman antaumuksella!

Koristesuunnitelmiahan meillä oli jotakuinkin yhtä paljon kuin intiaaneja Etelämantereella. Joten ruhtinaallisesti yhdellä inspiraatiokuvalla varustautuneina suuntasimme kulkumme Ikean ihmeelliseen maailmaan. Ja lakisääteisten lihapullien lisäksi matkaan tarttui tällaisia:

Cylinder-maljakot


Knaster-koristekivet

Snärtig-tekokukka

Fenomen-kelluva kynttilä
Näiden ainesten kera Sulho piiloutui (avo)keittiöömme tekemään taikojaan. Minä avasin viinipullon. Veikkaisin, että tuolla viinipullolla oli merkittävä rooli touhun onnistumisessa!

Hetken kuluttua minut kutsuttiin ihailemaan lopputulosta. Ihailkaa tekin!

Sulhon Upea Luomus!
Eli meille tullee tällaiset pöytäkoristeet!

Sulho on kyllä aivan uskomattoman mahtava mies! Terkut taas sinne tuleville appivanhemmille, kiitän ja kumarran! Jos häiden visuaalinen puoli jäisi minun onnettomille harteilleni, niin rakkaat vieraamme, saisitte päähänne tötteröhatut ja juhlatila olisi koristeltu serpentiineillä ja A4:sille printatuilla "jee, häät!" -tyyppisillä tunnelmankohotuskylteillä. Pöydän keskellä olisi talouspaperirulla. Korkeintaan.

Niin, ja näissä käytimme siis tekokukkia, mutta ah, ihana Sulho nappasi hihasta Kukkagurua ja kyseli sopivista veteen upotettavista kukista. Kuulemma esimerkiksi ruusu olisi mainio! Mutta tulppaanilla ei ole toivoa. Ja guru antoi myös oivan vinkin: koska nuo kukat tykkäisivät kovasti nousta tuolta kivistä pintaan, kannattaa niihin tehdä ikioma ankkuri! Ankkurin saa helposti kiertämällä varren ympärille rautalankaa. Rautalangan päähän taiteillaan sitten kaksisiipinen, noh, ankkuri, joka ankkuroidaan kivien alle. Tuliko nyt hoettua ankuurivartaloisia sanoja tarpeeksi? :D

Sulhon (ja tulevien appivanhempien) lisäksi kiitosta on lähetettävä myös Villin Varpusen (vaiko Villi Varpusen? Hmm...) suuntaan! Projektina Häät -sivuston kukkatutoriaali innoitti testaamaan, joten Varpuseni, KIITOS! :)

Kulta, sä rokkaat!  <3

19 kommenttia:

  1. Onpa kauniita, propsit sulholle! :) Ja siis mä oon ihan varma, ettei tosta olis tullut mitään ilman sitä sun viinipulloa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä uskon kans et ilman sitä se ois ollu vähän niinku vaniljaton crème brûlée: ihan jees, mutta... :D

      Poista
  2. Vautsi!! Ihanan tunnelmalliset! Täytyypä näyttää tätä kuvaa myös omalle sulholle. Harmi vaan, että hänen visuaalinen lahjakkuus oo ihan samalla tasolla (no ei kyllä minunkaan) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Annie se viinipullo kato! :D

      Mitä mä nyt sieltä sohvalta ymmärsin keittiöstä kuuluvasta äänetelystä, niin hankalinta oli saada kukka pysymään tuolla kivissä. Noi tekokukat sai taiteltua, mutta tosiaan aidoille se ankkuri ois kova juttu!

      Nyt vaan yhdessä askartelemaan! :D

      Poista
  3. ihanat!!! Tiedätkö onnistuuko tuollainen viritys ihan kaikilla kukilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis... en. :D Mutta se ruusu kuulemma toimii. Kannattaa kysästä varmaan ihan suoraan kukkakauppiaalta, että mikä olis hyvä. Ja tehdä tommosia testiuittoja. Mekin aiotaan vielä kokeilla elävällä gerberalla ja mahdollisesti muillakin, että näkee miten se 24h lilluminen vaikuttaa kukkaan. :) Kerron sitten lisää!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mies tykkää kun kehutaan! :D Ihan ansaitusti kyllä, en mä osaisi! :D

      Poista
  5. Ihan mahtavan näköisiä! Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin! :D Loistosulho! Ja siitä vaan tosiaan askartelemaan omia! Ainakin se mun osuus oli tosi helppo! :P

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Eiks oo upee! :) onneks mä osaan kokkaa ja nalkuttaa! Ettei Sulhon tarvi kaikkea hoitaa! :D

      Poista
  7. Nehän olis oikein hauskan kuuloset häät, jos sä yksin suunnittelisit! Mä ainakin pitäisin innoissani tötteröhattua päässä, serpenttiinii kaulassa ja heiluttelisin Jee,Häät lappusta ilmassa :)

    Ja upeat pöytäkoristeet! <3 hyvin oot sulhon valinnu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattasit olla mun ja parin kaason lisäks ainoo... :D mut jos mä ikinä perustan hääsuunnittelufirman ni toi paketti on saatavilla! Ehkä jopa ainoona vaihtoehtona. :D tosin teille voin hyvin toteuttaa tommoset häät vaiks heti! :D

      Poista
  8. Wow, vähänkö siistiä! Tän postauksen innoittamana mä ehdotin meidän herrahenkilölle, josko se vois venyä samanlaiseen suoritukseen, ja sieltä tuli et "arvaa saatana". No, yritin ainakin :D

    PS. Kyllä nyt häissä pitää tötteröhatut ja serpentiinit olla! (Miten olis paukkuserpentiiniä kirkon portailla riisin sijaan?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nomuthei, jos sun miehes hoitas sen naisten osuuden tosta? :D Vinkkupulloa soffalla? :D

      Haha, paukkuserpentiiniä! :D Kohta mä oikeesti tilaan ne tötteröhatut! :D

      Poista
  9. Ihanaa! Noistahan tuli mahtavia! Ja kiitos linkityksestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Phö, kunnia sille, jolle se kuuluu! :)

      Eli kiitos SULLE! Me oltas väsäilty näitä paniikissa hääaamuna ja ihmetelty kun ei toimi, ellet olis varotellu! :)

      Poista
  10. Upeat! Meillä samat suunnitelmat <3

    VastaaPoista