maanantai 28. toukokuuta 2012

Ilmoitus: Morsiusilta


Meillä on ilo kutsua sinut viettämään morsianten (ja morsiusneitojen) iltaa Kluuvin French Connectionin liikeeseen keskiviikkona 30.5. klo 18.00–20.00. Varaa paikkasi pian - ne menevät nopeasti!

Jos tarvitset inspiraatiota, ideoita ja neuvoja epätavanomaiseen morsius-muotiin, hää-stailaukseen, hius- ja meikkivinkkejä - tämä on sinun iltasi! Tutustu French Connectionin juhlavaan kesämuotiin hää- ja morsiusmekoissa, kuule tämän vuoden hääpukeutusmistrendeistä ja nautia ihania jälkiruokia samalla. Saa henkilökohtaisia meikki- ja hiusstailausvinkkejä Hair & Face Stockholmilta ja säästä häälokissa heidän tarjouksillaan. Inglot tarjoaa myös ilmaisen häämeikki-konsultaation ja testimeikin tuotteillaan.

Ja niin, me olemme mukana myös! Annamme henkilökohtaisia vinkkejä, ideoita ja neuvoja häästailauksesi suunnitteluun ja voit ottaa kuvan photoboothissamme! Mutta mikä parasta, kaikki osallistujat saavat mahtavan alennuksen stailatuista hääpotreteista, boudoir  / huomenlahja -kuvauksista, photobootheista ja jopa kokonaisista häästailauksista (sisältäen kukkien suunnittelun & teon, juhlapaikan stailauksen & hääkoordinaatioapua).

Varataksesi paikkasi:
Lähetä emailia osoitteeseen heylook@heylook.fi ja kerro meille oletko morsian/sulhanen vai morsiusneito.

Huomaathan, että varaamme paikat ensin morsiammille/ sulhasille ja morsiusneidoille. Mikäli tyhjiä paikkoja jää varataan ne kenelle tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti