maanantai 14. toukokuuta 2012

Aurinkoprinsessa on nyt ihan otettu! :D

Tattoo Bride -blogin Marika palkitsi minut ihanalla I <3 Your Blog -palkinnolla ja  Kosittiin. Tahdomme. -blogin Belle&Sebastian toi hymyä aamuun kiitoksellaan!


Kiitos TEILLE, IhaNaiset!!! :)

Palkinto pistetään toki kiertoon ja säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi awardin sinulle.  
2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Vielä kerran, iso iso kiitos Marikalle ja Belle&Sebastianille!!!



Vai että viisi??? Noh, humanistihörhönähän voin AINA vedota surkeaan matikkapäähäni, joten kuulkas nyt, minä kiitän IHAN JOKAISTA HÄÄBLOGGAAJAA! Juup! Teiltä kaikilta olen saanut ideoita, inspiraatioita, ajatuksia ja erityisesti voimia!!!



Belle&Sebastian puhui Maanantaiangsti-tekstissään hääkyllästymisestä ja olenhan minäkin siitä samasta kärsinyt. Varsinkin niiden kutsujen kohdalla - kutsujen, joita ei siis vielä fyysisesti ole. Mutta se määrä tukkaa, joka on ensin harmaantunut ja sitten revitty päästä ihan vaan noiden onnettomien paperiläpysköiden takia.... Sillä voitaisiin kuulkaas lavastaa useampikin kampaamo vaikka minkälaisia Hollywoodkohtauksia varten! (Mistä nämä ajatuskulut taas tulevat???)

Mutta noina hetkinä kun olen sitten vihdoin taas uskaltautunut ottamaan varovaisen askeleen lukemalla hääblogitekstin sieltä ja toisen täältä, niin kas kummaa! Siinä sitä sitten taas ollaan Eurokankaassa sulhon kanssa vertailemassa erisävyisten hopeisten organzojen sopivuutta ihonväreihimme! :D

Aivan valtava kiitos siis teille kaikille, kanssabloggaajani!

Ja koska Oscarpuheeni ei olisi Oscarpuhe, ellei siitä tulisi ylipitkä, niin kaiken hääblogimaailmoja syleilevän kiitollisuuteni lisäksi on vielä erityismainittava muutama morsian!

Modern Bride -blogin Kitty, the Ultimate Bride! Kihlauksemme jälkeen jäin muutamaksi kuukaudeksi yksin suunnittelemaan häitä, ja mitä ikinä googlasinkaan, tieni vei AINA lopulta Kittyn blogiin! :D Kiitos siitä järjettömästä tietomäärästä, jota olen saanut ja saan yhä!  :)

Jotain Sinistä -blogin picata, ihaNainen, jonka ideasta kaikki morsiotapaamiset saivat alkunsa! picatan kanssa on juonittu kuulkaas vaikka ja mitä! :D

BLACK.bling.WHITE. -blogin  Tanjalle myös kiitos siitä, että jaat tietoasi, taitoasi ja ihania inspiraatiokuvia ja -ideoita! Ja muustakin... siitä lisää sitten joskus, eikös? :)

Ja vielä kerran, Kosittiin.Tahdomme -blogin Belle&Sebastian. Kiitokset myös kaikesta infosta ja ideoista, mutta erityiskiitos virtuaaliterapiasta! Niin ja suklaaseurasta! :D Mutta vielä enemmän siitä virtuaaliterapiasta. Kiitos ja anteeksi! Olet mahtava! :D

Ja kaikille teille ihanille, jotka olen saanut tavata livenä - KIITOS! Olette aivan mahtavaa porukkaa ja kiitos tuesta ja ideoista ja ihan vaan olemassaolostanne! :D

Jos en koskaan saa Oscaria/Grammya/Nobelia, se johtuu sitten vaan siitä, että ne ovat pirut saaneet selville, etten osaa pitää lyhyitä kiitospuheita. Hmph.





:D



3 kommenttia:

  1. OHO. Oletpa ihana. Kiitos kiitos kiitos. Ja kyllä - siitä toisesta hommasta sitten myöhemmin ;)

    VastaaPoista
  2. Kuulepas Oscar-voittaja, teille on toinenkin haaste! ;) http://anniesweddingdiary.blogspot.com/2012/05/haastetta-kerrakseen.html

    VastaaPoista