keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pukupaljastus: Tylliunelmat esiin!

Taikauskoisena ja vanhanaikaisena hössönä en tosiaan uskaltanut paljastaa tylliunelmaani teille etukäteen. Rakkaan Sutturani olivat nähneet vain harvat ja valitut. Mutta nyt on tullut paljastusten aika ja - tittidiii ja muuta rumpupärinää - tässä se tulee:

(Oletteko oikeasti valmiita? Minua vähän jänskättää! :D)

(...Hihii, ihan kuin pääsisi taas sinne kirkon ovien taakse odottelemaan... :D )

Tylliunelmani! <3

Pukuni oli Maggie Sotteron Madelyn Marie. Todellinen Tylliunelma, eikös? :D

Tässä Madelyn, omassa Madelyn Mariessani miehusta on pitsitylliä.
Kun keväällä 2011 marssimme Kaaso J:n kanssa ensimmäisellä mekonetsintämatkalla ensimmäiseen liikkeeseen, pääni oli täynnä ajatuksia siitä, mitä EN halua. Ei pitsiä. Ei olkaimetonta. Ei ivorya. Ei hörselöitä, vaan selkeitä linjoja.

Voitte siis kuvitella reaktioni, kun kaaso J lykkäsi Madden kouraani ja käski sovittaa. Olen kuitenkin tunnettu avoimuudestani sovituskopeissa (kuinka monella tavalla tämän voisi käsittää väärin? :P ), joten in we went.

Pukuja valikoitui sovitettavaksi iso läjä, mutta ensimmäisenä päälle sujahti Madde. Ja se olikin sitten siinä. Puku oli täydellinen. Okei, se oli olkaimeton. Siinä oli pitsiä. Ja se oli ivory. Mutta ainoa seikka, jonka halusin muuttaa, oli väri. Muuten halusin viettää loppuelämäni tuossa puvussa!

Koska olen kuitenkin loputon arpoja, en uskaltanut tehdä päätöksiä ensimmäisen puvun myötä. Vaan sovittelin lisää. Ja lisää. Ja lisää. Kiersin lopulta niin monta putiikkia (useampia useampaan kertaan jopa... soriiiih!!!!), että pelkäsin jo saavani porttikiellon hääpukusovituksiin! Nimeni on sen verran eksoottinen, että se valitettavasti muistetaan. Ja joko olen todella huonotapainen, tai muuten vaan mieleenpainuva, mutta tuntui vahvasti siltä, että minut muistettiin liikkeissä ihan kasvojenkin perusteella... (Heidi, mistä se johtuu? :D ) Ihan loputtomiin en siis voinut kierrellä. Ja joka tapauksessa, aivan poikkeuksetta jokaista sovittamaani pukua verrattiin aina Maddeen. Eikä mikään yltänyt ihan täysin samaan (vaikka se Stilissiman kaunotar tuli kyllä todella lähelle! Ilmeisesti kyseinen ihanuus löysi onnensa bloggaaja E:n omana? :) )

Lopulta päädyin siihen, että Maddehan se on. Ja suuntasin Kittyn innoittamana Hyvinkään Leimulineen Maddea tilaamaan! Se onkin sitten ihan oman postauksensa arvoinen juttu, siitä lisää, kunhan saan kunnon kuvia Maddesta.

Tässä vielä yksi maistiaiskuva sovituksista (Kiitos Kitty! :) )


Aikamoinen Tylliunelma, eikös? :D


14 kommenttia:

  1. Oi se on täydellinen!! Todellinen tylliunelma! :) Voiii en malta odottaa, että laitat lisää kuvia!

    Ja tuhannesti onnea avioparille! <3

    VastaaPoista
  2. No on aikas ihanainen tylliunelma! :) Upea.

    VastaaPoista
  3. Ihana ihana ihana! Jaamme yhdessä rakakuden Maggieen :), vaikka omani ei Madde olekaan...

    VastaaPoista
  4. Wow, upea! En malta odottaa lisäkuvia tästä sun päällä :))

    VastaaPoista
  5. Mä olen tätä sun tylliunelmaasi hipelöinyt jo moneen kertaan, nyt Hanna onneksi kuskasi sen pesulaan niin en enää uskalla näppejäni siihen tunkean:D Mutta hyvin bongattu, E:n puku on se mikä meille oli eniten sua :)

    Asiakkaiden kasvot jää mieleen silloin kun kemiat kohtaa ja jos hakee jotain erilaista. Sitä voi kutsua myös siksi henkilökohtaiseksi palveluksi, mitä aina peräänkuulutetaan ;) Mulle on ainakin kehittynyt sellainen supermuisti että hui olkoon :D

    VastaaPoista
  6. Ihana, nyt vaan odotellaan lisäkuvia :)

    VastaaPoista
  7. Uskomaton! Selkä osakin todella kaunis. Vaadimme lisää kuvia! :)

    VastaaPoista
  8. No huh huh kun se on upea! Joskus arvuuttelinkin, että mikä suttura se sulla olisi, ja mielessäni veikkailin tätäkin ;) Ihana!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin :D Kävin Sutturan sivuilta läpi kaikki ja tää oli tosi vahvoilla. :)

      Poista
  9. Kaunis! Ja sopii kyllä Tylliunelmiin kuin nakutettu! <3

    VastaaPoista
  10. Voi Madde oli kuin tehty sua varten <3

    VastaaPoista
  11. Voi miten upea tuo selkä ja koko mekko!!:)

    VastaaPoista