tiistai 19. kesäkuuta 2012

Esteitä avioliitolle

Voi pyhä... noh, me! Olemme kyllä aivan toivoton tohelopari!



Esteiden tutkintaa varten printtailin joskus helmikuussa(?) lomakkeen ja sitä täyteltiin kotona sellaisella huolella ja rakkaudella, että! Ajatuksena oli palauttaa lomake jossain Helsingin seurakuntien keväällä järjestämistä avioliittoilloista (apua, mikä sen tapahtuman nimi oli?!).

Nooh, emme päässeet yhteenkään noista illoista. Joten nappasimme todistaja-allekirjoitukset paperiin ja laitoimme sen kuoreen. Kuoreen osoitetiedot ja to do -listalle postimerkin hankinta ja kirjeen postitus.

Kirjekuori kulki automme takapenkillä kuukauden päivät. Sitten joku vinkkasi, että hommanhan voi hoitaa netissäkin.... (taisi olla joku Kittyn Modern Bride -blogin lukijoista, kiitokset hänelle! :) )



Tuumasta internetiin ja lomaketta täyttelemään. Ja vinkiksi heikkohermoisille: pysy kaukana! Lomake vaatii noin tsiljoona pankkitunnistautumista! Rasittavaa!!!

Nooh... Tuossa muutama päivä sitten ihmettelin selvityksen kestoa: täyttelimme lomakkeen jo toukokuun loppupuolella ja tilasimme todistuksen kotiosoitteeseen. Eilen tarkistelin tilannetta verkosta...


Jeps. Lomake oli täytetty ja allekirjoitettu (tuplana, kuten kuuluikin). Mutta se viimeinen lähetä-painike oli jäänyt klikkailematta.


*huokaus* Strömsö oli taas niin kaukana...


Kuvat: Google. Pinterest kaatui. Ylläri. :D

13 kommenttia:

  1. Siis missä sen voi tehdä netissä? Meillä nimittäin kyseinen paperi pyörinyt keittiön pöydällä jo ainakin kuukauden päivät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.suomi.fi/suomifi/suomi/asioi_verkossa/lomakkeet/maist_vrk_0_44etu/index.html :D MUISTAKAA PAINAA sitä prkleen "lähetä"-nappia!!!

      Meidän Plan A taitaa vieläkin reissata mukana auton takapenkillä... :D

      Poista
  2. Hahahahha, ei oo TOTTA! Vitsi just ku pari päivää sitten mietittiin, et missä se teijän todistus oikein viipyy! :P

    Mut hei ONNEKSI te kerkeette vielä ihan hyvin saada sen vaikka lähetätte vasta nyt ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Onneks jatkoin niitä ihmettelyjä... :D Mulle käy _AINA_ tollasten klikkaa-vielä-lähetä -juttujen kans näin! Työhakemuksia, kouluhakemuksia ja koulutehtäviä mm... :S Ja joo, EN OPI IKINÄ! Nih.

      Poista
  3. Voi sua toheloa. Mä jouduin viikonloppuna ajattelemaan sua monta kertaa, joka kerta kun vastaan tuli joku ihana Aurinkoprinsessapuku. Siiä on tullut mulle ihan käsite :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij! :D Luinki sun postauksen! :D Mä järkkään lisää häitä sitten vaan, että sun valkkaamat Aurinkoprinsessapuvut pääsee käyttöön! :D Ja sit ku oon rikas ja kuuluisa ni tilaan sulta oman Aurinkoprinsessa-malliston! :D

      Poista
    2. Sähän voit alkaa suunnittelemaan niitä ja ruveta myymään niitä kaikille muille Aurinkoprinsessoille. ;)

      Poista
    3. Phöh, mulla ole semmosia taitoja ja kykyjä! Sulta mä ne tilaan! :D

      Poista
    4. Sä voit suunnitella, minä toteutan. Yhteistyötä katsos :D

      Poista
  4. meillä puolestaan kävi niin, että laitettiin netissä menemään ja oli mennyt ihan loppuun asti. todistusta ei kuulunut joten herra soitti maistraattiin. tarkistettiin pariin otteeseen hänen sodullaan ja sitten vielä mun. maistraatin virkailija vielä varmisteli, että oliko varma, että heidän yksikköönsä laitettiin. olioli. oli ilmeisesti lippunen hävinnyt internetin ihmeelliseen maailmaan joten meitä neuvotiin laittamaan kuitenkin se vielä postitse menemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUA!!! :O Meidän on nyt ollut sisällä sen 7 vuorokautta... pitänee tsekata viimeistään ensi viikolla, mikä on tilanne. Siis jos sitä lappua ei kuulu... :O

      Poista