keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Morsiot nettideiteillä!

Siluetti Span Morsianten kauneusilta oli paitsi loistava tietopaketti-ilta, myös mahtava tilaisuus päästä tapaamaan blogialiasten takana piileviä kanssamorsioita!

Koska tämä Morsio on viimeksi deittaillut useampi vuosi sitten, ei varmasti mikään ihmekään, että mennessä jännitti! Kamala fiilis hississä, kun koetin epätoivoisesti saada pipotukkaa asettumaan ja kädet tärisivät ja apua! nenäkin kiiltää ja joo ei oo tukka hyvin, eikä näy edes kello! Pakit tulee! :O Pitikö mennä kertomaan, että miltä minä näytän, nyt en ainakaan voi piiloutua ja apua apua apua!

Täydellisiä Morsioita?
Olin täysin varma siitä, että yläkerrassa minut johdatettaisiin huoneeseen, joka on täynnä Täydellisiä Naisia designervaatteineen, föönikampauksineen ja sokaisevan kimaltavine timanttisormuksineen. Pohdin kuumeisesti, miten piilottaa omat lohkeilevat ja liuskottuvat kynteni, sotkuisen tukkani ja ihanan lämpimän untuvatäkkitakkini joka kaikessa käytännöllisyydessään on kaukana tyylikkäästä,

"Ne heittää mut pihalle! Ihan varmasti! Kattoo vaan pitkään, että mitä toikin kuvittelee, ei tommoset pääse naimisiin!" Yup. Jätin itsetunnon mennessä sinne alakertaan.

Vastassa oli kuitenkin, tittidii, aivan tavallisia ihmisiä! Upeita, ihania naisia, jotka kaikki hehkuivat morsio-onnea! :D Ja ilmassa vireili selvästi ihana yhteishenki!

Bongasin Modern Bride -bloggaaja Kittyn heti, ja lyöttäydyin seuraan. Ja jos olette lukeneet Kittyn blogia ja ajatelleet, että onpas siinä fiksu, aikaansaava, tyylikäs ja upea morsio, niin nyt sitte.  Korottakaa nuo arviot noin potenssiin sata ja lisätkää mukaan järjetön määrä sydämellisyyttä ja iloisuutta, niin alatte olla lähellä! Aivan MAHTAVA tyyppi! :D Tosin, meidän pitänee pyytää anteeksi kanssasiskoiltamme sitä jatkuvaa supinaa ja kikattelua. Mutta trust me, jos itse olisit ollut siinä, olisit tehnyt samoin. Nih! :D Ja Kittyn seura oli niin mahtavaa ja iloista, että se oma itsetuntonikin tuli hissillä perässä ja hyppäsi mukaan iltaan! :D

Morsioille esiteltiin ensin Siluetti Span palveluita ja kerrottiinpa meille myös Sairaala Siluetin tarjonnasta. Alemmuuskompleksipotentiaali oli taas huipussaan, kun morsioita muistuteltiin auringon vaaroista, roikkuvasta ihosta, epäsymmetrisistä huulista ja niin edelleen. Täydellinen Morsian rakennuttaisi itsensä uudestaan ennen häitä... Kuitenkin (onneksi) myös meitä vähemmän leikkelynhimoisia muistettiin kauneudenhoitorutiineista  ja muista tärkeistä asioista. Kosteuta, kosteuta kosteuta! oli se tuttu mantra, jota tässäkin illassa hoettiin!

Hammam
Spa-kierroksella parihammam-huone sai useammat morsiot huokailemaan ihastuksesta! Ihanassa kahden hengen huoneessa voi nauttia spa-hoidoista, kylvystä ja upeasta suihkusta ja toki myös toisistaan! Tällainen sopisi mainiosti vaikkapa häiden jälkeiseen rentoutumiseen!

Illassa puheenvuoron saivat myös viime kesän morsian ja personal trainer. Kummallakin oli arvokkaita vinkkejä morsioille aina hääkakkukoristeista salitreenien toistomääriin. Morsioiden kysymystulvaan lähes hukkuneelle personal trainerille olisi varmasti käyttöä muissakin morsiotilaisuuksissa... :D (Itse näpyttelin saman tien viestiä eräälle kuntogurulle! Ja sain jo viikon vinkit! HA! Kyllä nyt lähtee haba kasvuun! :D )

Vähemmän sopuisat morsiot
Virallisen osuuden jälkeen suuntasimme Kittyn ja Jotain Sinistä -blogin picatan ja Wedding Rouletten Kristan kanssa morsioverkostoitumaan! :D Jälleen kerran totuus osoittautui internettiä ihmeellisemmäksi, nämäkin naiset olivat livenä vielä nettialiaksiaan upeampia! Kummankaan kanssa en ole virtuaalimaailmaa väkevimmissä yhteyksissä ollut, mutta tuntui, että kyllähän me jo tunnetaan! Ihania ihmisiä, joiden seurassa tunnelma oli iloinen ja lämmin ja joista jäi leveä virne huulille! :) Lyhyt, mutta antoisa kahvi-tee-valkoviini -hetkemme jätti tilaa jatkolle ja sanonpa vaan, että watch this space! ;) 

Ihana ilta siis! Hyviä vinkkejä, herkullisia Kakkugallerian kakkuja, suloista sampanjaa ja ennen kaikkea upeita, ihania ihmisiä! :D

p. s.
Rasvasin rintakehäni! :P

p.p.s.
Monet illan asiantuntijoista painottivat sitä, että jos aikoo tehdä jotain uutta, niin sitä on kokeiltava hyvissä ajoin! MITÄÄN ei saa olla tekemässä ensimmäistä kertaa hääpäivänä. Kittyn kanssa pohdimme, että pitääkö tässä sitten solmia yksi koeliitto? :D Jep, ton tasosta se kikattelu oli. :P

12 kommenttia:

  1. Olin itsekin siellä eilen, ja kovista yrityksistä huolimatta en onnistunut bongaamaan kuin Kittyn punaisissa hiuksissaan. Harmi, olisi pitänyt varmaan huudella moikat kaikille :)

    Tilaisuuden alkupuoli tuntui shokilta: plastikkakirurgiaa, botoxia, mitä helvettiä? Näköjään en oikein tiennyt mitä kaikkea Siluetti Spa tekeekään, sillä tulin tyytyväisenä kuuntelemaan vinkkejä vain ihonhoidosta ja muusta normaalin mittapuun mukaan tehtyistä kauneustoimenpiteistä. No, aina oppii uutta.

    Olisi kiva tavata joskus livenä teitä kaikkia siellä blogien takana, ehkä siihen tulee joskus joku toinen tilaisuus :)

    VastaaPoista
  2. Ainiin, rintakehän rasvaus! Kelasin eilen et "toi pitää muistaa" mut tietenkin unohdin sen heti kun aihe vaihtu :p kiitos siis muistutuksesta. :)

    VastaaPoista
  3. olisi ihana päästä itsekkin johonkin vastaavaan tapahtumaan. Täälläkin ilmoittautuu yksi morsian liuskottovineen kynsineen ja huonone ihoneen :)

    VastaaPoista
  4. Voi ei, Belle, oisit nykässy hihasta! Mutta Belle & Helinä, watch this space! Meillä on SUUNNITELMA! :D

    picata, jeah. Pitänee uida jossain ryppyvoiteessa... :D

    VastaaPoista
  5. Voi, minulla oli aivan samanlaisia ajatuksia kun saavuin Siluetti Spaan hissiin. Mutta oli mahtava kokemus. Ja oli hienoa bongata tuttuja bloggaajia. :D

    VastaaPoista
  6. :D Hihi, ihana kuulla, etten ollut ainoa, Neiti E! Toivottavasti sullakin fiilikset parani heti, niinkun mulla! Ja oisit nykiny hihasta! :D Tosin, mun ois varmaan pitäny ottaa mun tylliunelmat ja prinsessakruunut mukaan tunnistettavuussyistä... Nooh, nyt varmaan tunnistat! :D

    VastaaPoista
  7. Oli kiva nähdä! :)

    Mäkin olin ihan hämmentynyt alaovesta sisään astuessani, et taivas varjele mihin mä oon menossa, mutta onneksi bongasin samoin tein Kittyn punaisen tukan perusteella hissistä, niin sen jälkeen ei jänskättänyt niin paljoa :D

    Ja voi ei - unohdin rintakehän rasvauksen! Shit happens.

    VastaaPoista
  8. Itse oli olin myös eilen kyseisessä tilaisuudessa. Enkä harmikseni tunnistanut teitä, vaikka kovasti yritinkin miettiä, että onko joukossa muita bloggaajia.

    Mutta heti, kun seuraava blogitapaaminen sovitaan, niin olen ehdottomasti mukana!!

    VastaaPoista
  9. Voi vitsi tytsyt että oli kivaa!!! Uusiks pian ni sovitaan laajempi plääni bloggareiden miittingille :D

    Haha, meidän juttujen taso lähti jo heti alkuun ihan omia ratojaan :P

    ps. mä menin siitä vielä alemmas :p

    VastaaPoista
  10. Heidi, voi harmi!!! Ois pitäny hoitaa se mun ja Kittyn plääni, että karjutaan lujaa "Onko naikkareita, onko bloggaajia?!" :D (te ette edes tiedä miten mahtavia ne supatukset oli! :P )

    Ehottomasti pian uusiks ja tosiaan pläänitään meidän bloggaajamiitti! :D

    Hihii, Kitty, meni hetki, mutta sitte blondi tajus. Ja tein muuten saman eilen... :P

    VastaaPoista
  11. Kuulostaa ihan mahtavalta illalta. Älkää kaikki viitsikö siellä pääkaupunkiseudulla olla! :D

    Ja mulla on muuten sulle haaste blogissani. :)

    VastaaPoista
  12. Varpukulta, tänne kulkee junia, busseja, autoja, laivoja, lentokoneita ja kaikkia muitaki härpäkkeitä! :D

    VastaaPoista