keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Häähärkää sarvista!

Lähes vuosi sitten, 17. joulukuuta 2010, Poika polvistui eteeni pariisilaisessa hotellihuoneessa. Ilo oli suuri ja niin oli sormuskin, mutta eihän se menoa haitannut! Suuntasimme rättisitikalla Pariisin yöhön uutta onneamme juhlistamaan.

Arjen harmaudessa päätimme, että häitämme tanssitaan 4.8.2012, jotta kummankin olisi helppo muistaa päivämäärä. Helppoutta ei kaivattu ainoastaan siksi, ettei kumpikaan oikeastaan osaa nimetä suhteemme vuosipäivää, mutta olihan sekin osatekijä. Kuvittelin, että häiden järjestämiseen riittäisi maalaisjärjen asuttamassa maassamme vuosi, mutta toisin kävi: emme saaneet häänviettopaikkaa haluamallemme päivämäärälle (tosin syynä oli myös Epäreilu Paikanomistaja, tästä ehkä lisää myöhemmin), joten häät siirtyivät elokuun yhdennelletoista. Noh, olemme tavanneet suurlähetystössä, joten mikä sopisikaan paremmin kuin Suurlähettiläiden hittibiisiä mukaileva hääpäivä!

Lähes vuosi tässä on nyt siis haahuiltu hääfiiliksissä, mutta aikaansaannoksilla ei voi ylpeillä. Olemme nimittäin tähän mennessä onnistuneet


- Varaamaan juhlapaikan
- Varaamaan kaksi kirkkoa (!!!)
- Rekrytoimaan neljä kaasoa (kyllä, neljä! Seitsemän kääpiötä olivat jo varattuja) ja yhden bestmanin
- Varaamaan bändin
- Varaamaan valokuvaajan
- Ostamaan kaasojen puvut
- Tilaamaan minun pukuni
- Ideoimaan haaveilemaan, pohdiskelemaan, unelmoimaan ja unohtamaan yli puolet näistä ajatuksista!

Häihin on enää reilut kahdeksan kuukautta. Nyt olisi varmaankin aika tarttua häähärkää sarvista ja saada jotakin konkreettista aikaiseksi. Ajattelin aloittaa kirjoittamisesta. Kai tämäkin on aikaansaamista, eikös?